Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce sobie wyekspic 30lvle na fishboty i tu mam pytanie,

Czy jezeli wyexpie sobie te oddzielne konta na innym e-mailu i dostana one bana za fb to czy ja takze dostane na konto glowne tym ktorym wyexpilem te postacie???

Te konta na fishboty sa kazdy na innym e-mailu wiec nie sa powiazane.Chce tylko wiedziec czy bedzie ban za to ze je wyexpilem.

A i jeszcze jedno czy w v2 oplaca sie tam expic je???

I tak wgl od ktorego lvla mozna wejsc do v2??? od tego co jest tp czyli 10 czy tam 11???

Opublikowano

więc bana nie dostaniesz, a expic się opłaca tylko czy opłaca się marnować kasiore na przepustki? można wejść od każdego tylko na tp trzeba lvl-a ;)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Witam.

Czy jezeli wyexpie sobie te oddzielne konta na innym e-mailu i dostana one bana za fb to czy ja takze dostane na konto glowne tym ktorym wyexpilem te postacie???

Te konta na fishboty sa kazdy na innym e-mailu wiec nie sa powiazane.Chce tylko wiedziec czy bedzie ban za to ze je wyexpilem.

I tak wgl od ktorego lvla mozna wejsc do v2??? od tego co jest tp czyli 10 czy tam 11???

1. To zależy, czy GMowi będzie się chciało. Mi osobiście nie zbanowali głównej postaci.

2. Są powiązane IP :) No jak wyexpiłeś na bocie i Cie przyłapano to możesz dostać bana.

3. Pewnie, że się opłaca tylko czy dasz radę nimi tam bocić?

4. Od 1lv przez staruszka

Opublikowano

Bana na główną postać zawsze można dostać.

Ja kiedyś dostałem bana na konto główne, bo bociłem innymi kontami.

Inny e-mail, czyli, że przez ip zawsze mogą zbanować.

Do v2 da się wejść od 1lvla nawet(wymagana przepustka rzecz jasna).

Po co do v2? W v1 szybko pójdzie, to tylko 30lv.

Opublikowano

Bana napewno nie dostaniesz zależy od emaila

Tak naprawdę warto jest czasem używać Fish Bota

Opublikowano

W metinie PL nie ma bana na IP, ponieważ administracja zdaje sobie sprawę z faktu, że może być ono zmienne.

Jeśli maile równią się od siebie, a małże itp. są łapane z ziemi, zamiast przekazywania na handlu, to twoja główna postać nie ucierpi :)

sygna1.gif

Opublikowano

Bana napewno nie dostaniesz zależy od emaila

Tak naprawdę warto jest czasem używać Fish Bota

I to jest święta prawda, warto bo jest na tym zarobek, co do bana to dostaniesz na te emaile co masz konto, nie dostaniesz po IP więc na główne Ci nie dojdą.

Na PL'u tak nie robią... ;d

Jak ominiesz HS'a to wcale bana nie dostaniesz, bo GM tam nie biega ;d

jz2s7h.jpg

Opublikowano

Witam.

Każdy mail osobno dostanie bana, nie martw się o mainchara. Do v2 można od 1lvl, ale myślę, że w v1 spokojnie sobie podexpisz je :) Ja expiłem na 20lvl chary żeby zbonować FMS to expilem je na BO

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Witam.

1. Tylko na konto z FB

2.NIE.

3. Jak najbardziej bardzo szybki exp

3. Nie mam zielonego pojecia :D

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...