Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie i obróbka filmów

konny1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak programem nagrywać i czym obrabiać filmy?

Zastanawiałem się nad próbą zaistnienia na YouTube...

Najczęściej były bo to filmy z gier: Minecraft'a, ale również z innych gier - a może i nawet z kamerki internetowej.

Jeszcze nigdy nie nagrywałem filmów siedząc przed kompem, więc liczę na pomoc.

Wpadło mi w oko Fraps i Camtasia,

lecz ja szukam programu darmowego.

Opublikowano

Fraps

Obrabianie Adobe Premiere Pro CS6

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Proponuje Ci nagrywać programem Action jest to super program najlepszy teraz na rynku masz bardzo małe spadki FPS i filmy z porównaniem do Frapsa są mniejsze o jakieś 500 KB,a jeśli chodz o obróbkę filmów to Sony Vegas Pro .

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Camtasia Studio 6 Posiada ona również możliwość obróbkę filmików :) Posiada wiele bajerów, które mogą pomóc w tworzeniu prawdziwego działa :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Wszystkie są platne, jedynie ich wersje trial, ale jak juz nagrywac to na porzadnie. Sklepy firmy torrent istnieją. Polecam:

- Mirillis Action (nagrywanie)

- Sony Vegas/ Camtasia Studio (montaz)

- Audacity (glos mikrofonu) *darmowy*

Opublikowano

Moje sposoby to: Obraz z dźwiękiem systemowym nagrywam programem Mirillis Action!. Głos z mikrofonu nagrywam programem "Adobe Audition", od razu obrabiam, odszumiam itp.. A wszystko w jedną całość łącze w programie Sony Vegas Pro 12

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Wiesz co. Ja Ci z całego serca proponuję do nagrywania Fraps'a Wystarczy że poszukasz pełnej darmowej wersji i możesz nagrywać co, jak i ile chcesz. Jest również program Bandicam który w darmowej wersji nagrywa Ci do 10 min. ( jak chcesz więcej to musisz kupić ) A jeden z lepszych i łatwiejszych programów do nagrywania pulpitu lub gier to Camtasia Recorder 8 jednak do tego programu warto znaleźć cracka bo inaczej masz tylko na 30 dni. Do obróbki filmu polecam Camtasia Studio 8 lub Windows Movie Maker ( jednak lepsza camtasia ) Myślę że pomogłem liczę na + :)

Życie jest nędzne.

Opublikowano

Action nie stracisz fps itp, a głos free sound recorder świetny do odszumiania i dział na hotkey, a action automatycznie może wrzucać na yt :}

hqdefault.jpg?feature=og

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...