Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kolesiostwo w MPC-TEAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od czasu kiedy dostałem unbana to zacząłem dostawać warny od glinki i realskilla. Powody to spam - he he.

Pewnie bym się tym nie przejął ale wiecie co mnie wkurzyło?

SS:
cn66wl.jpg
Jak widać dostałem warna za "spam", a osoba poniżej nie dostała mimo, że napisała w sumie to samo.

Druga sprawa, że dostałem warna w temacie zapowiedzi "Quadron.pl" za napisanie "DDosują ich - i dobrze im tak haha" czy to jest spam? po prostu napisałem prawdę, a wiecie dlaczego dostałem warna od glinki? Bo "Pan Piotruś" ma elitę i co tam on może w temacie pisać dosłownie 2 słowa "zaraz online" bo zwykły members jak ja to nie może nic pisać bo od razu jest karany.

A wy się spotkaliście z czymś takim? Dodam, że to nie pierwszy raz bo w 2k9 też karano sposobem "nie lubie go - warn" ale przynajmniej degradowano takie osoby.

photo261314.png

Opublikowano

kolejny temat, jak Ci nie pasuje to wyjdź, nikt Cię tu na siłę nie trzyma

Słuchaj, idź z tematu bo widać, że jesteś z 2k10/2k12 bo gówno wiesz o forum i co tu się działo/dzieje ..

photo261314.png

Opublikowano

Panie Arnoldzie, nie ma co się kłócić!

Pan Piotrek jest administratorem serwera, więc chyba może takie posty pisać, ponieważ zawierają treść wnoszącą do tematu!

A pan niżej na podanym zzrzucie ekranu nie należy do żadnej grupy, także po prostu błąd moderatora!

W mordę jeża! Post numer 1400!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Błąd moderatora, że sporo osób nie dostało warna? Przejrzyjcie choćby temat Quadrona/Venoxa i spójrzcie ile spamu, ile flame'u, a napisanie, że ich DDosują to nie jest spam bo jest na temat serwa.

photo261314.png

Opublikowano

Tak to był spam. #bóldupy

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Bo tutaj są moderatorzy poprostu nieudacznikami, niech mnie lepiej w przyszłości nie spotkaja

@upał

zaraz sam będsiedź iale ból pochwy.

To nie jest spam sama miyoshi pisala zeby sprawy zwiqzane z tematem pisac w temacie, to ze napisal ze strona dziala to. Znaczy ze chcial poinformowac , wiec to nie zaden spam dzieci do huja.

jesli reallskill tego nie rozumie to po co tu jest noobow tu nie potrzebujemy ktorzy chca cos pokazac na forum

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Błąd moderatora, że sporo osób nie dostało warna? Przejrzyjcie choćby temat Quadrona/Venoxa i spójrzcie ile spamu, ile flame'u, a napisanie, że ich DDosują to nie jest spam bo jest na temat serwa.

Racja. Sam z Zapowiedzi codziennie wysyłam po ~50 raportów i z tego dostaje max 10/15 osób warny. Albo ktoś zaznacza i połowę zrobi, albo nic bo mu się nie chce :>

Opublikowano

Wiesz co to kolesiostwo? :P. Gdyby chcieli cie udupić już miałbyś perma, tak to zwyczajny błąd przy pracy - odwołaj się od warna na PW u Realskila/glinki. Jeśli nie zdejmą warna to zgłoś sprawę do innego gm.

Opublikowano

kolejny temat, jak Ci nie pasuje to wyjdź, nikt Cię tu na siłę nie trzyma

Kurwa proszę cię... nie na tym to polega, jakby tak każdy miał robić to nawet modów tutaj by nie było.\

@TOP- To nie pierwsza taka sytuacja, szczerze mówiąc to czasem spamujesz, ale w tym przypadku nie ma spamu. Odwołaj się, do nich albo do kogoś z GM/admów. BTW ten typ pod tobą w tamtym topicu też powinien dostać ;/

Opublikowano

To że dostajesz warny nazywasz kolesiostwem ? :D

Ludzie raportują takie posty to dostajesz warny proste.

Wszystkich wywarnować się nie da zawsze.Jak wisi 100 raportów to robię raporty nie mam czasu chodzić po całym temacie i szukać kto jeszcze spamował.

Mod nie jest Botem żeby wszystko wyłapać.

VIPA , ELITY nie da się warnować ,na to nic nie poradzę.

Opublikowano

To że dostajesz warny nazywasz kolesiostwem ? :D

Ludzie raportują takie posty to dostajesz warny proste.

Wszystkich wywarnować się nie da zawsze.Jak wisi 100 raportów to robię raporty nie mam czasu chodzić po całym temacie i szukać kto jeszcze spamował.

Mod nie jest Botem żeby wszystko wyłapać.

VIPA , ELITY nie da się warnować ,na to nic nie poradzę.

Kolesiostwem nazywam to, że w temacie Quadrona kara sie posty, które są niewygodne bo napiszę, że serwer jest atakowany i dobrze mu tak to już dostanę warna. Ale temat do zamknięcia bo zaraz dostanę bana za flame.

photo261314.png

Opublikowano

Kolesiostwem nazywam to, że w temacie Quadrona kara sie posty, które są niewygodne bo napiszę, że serwer jest atakowany i dobrze mu tak to już dostanę warna. Ale temat do zamknięcia bo zaraz dostanę bana za flame.

Za takie posty dostaje się warna ponieważ nie wnoszą nic do tematu.

Opublikowano

Warn słuszny, to że ziomek na dole nie dostał warna, to nie znaczy, że uwzięli się na Tobie. Po prostu przeoczyli lub nikt nie wysłał na niego raportu.

Pasjonat
Opublikowano

Według mnie niesłuszne :)

Czasami wolę, żeby tu nie było wcale moderatorów, niż mają być nie ogary (nie obrażając normalnych).

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Słuchaj, idź z tematu bo widać, że jesteś z 2k10/2k12 bo gówno wiesz o forum i co tu się działo/dzieje ..

chyba Ci się coś pojebało, to nie ja nie mam brak poczucia własnej wartości i myślę, że jestem pizdą, tylko Ty

Opublikowano

Ja mam perma, a Ty tworzysz takie tematy o 10%. Te 2-3 warny to napisanie kilku poradników lub pomoc w dziale, co to za problem? Potraktuj to jako motywację i pokaż, że ukarali 'nieprawidłową' osobę. ;-)

PS. Zgłoś ten drugi post (ten pod Twoim), a na pewno dostanie warna.

PS.2. Pisanie o ddosach i spekulacje to 5-10% warna.

Opublikowano

Zgłoś ten post pod Tobą i tyle....

Nie twórz takich tematów... bo tylko spiny wywołasz .... napisz na PW i tyle...a nie od razu publicznie...

Spam jest spamem... Oby dwa posty co napisałeś to spam...

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...