Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poszukuje Hacka Do League of Legends.

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje hacka do league of legends ( Działającego na 100%). Hacki mogą być : Na RP/IP , na no limit flasha ( flash odnawia sie 0,5 sec po uzyciu) , hack na super dmg ITD. Nagradzam ;]]]]

Opublikowano

37158518.jpg

I kolejne 5%+

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

HEeheheheheheh 0,5 sec flash, 9000 dmg na pierwszym lvlu z hita.. czego wy chcecie, znam stronę gdzie jest to wszystko w jednym do pobrania

wp.pl

PS. Tylko trzeba dokładnie poszukać, oj tam chłopak da rade :) Jest w czym szperać, ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego.

PS2. Przykro mi ale ten cheat działa tylko na Poppy;/ Wiele osób myśli że poppy jest słaba, bo to w sumie i prawda ale z cheatem nie do zabicia... odpalasz cheata załączasz ulta i ciśniesz penta killa ;)

Opublikowano

Jprdl , ale ty masz mózg . Poyebie ludzie Ci piszą , że takie coś nie istnieje i nigdy nie bd zrozum to dzieciaku ...

@EDIT

Sorry za wulgaryzmy , ale to wkurwia .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

@Do wszystkich

Istnieje tylko własnoręcznie napisany Cheat Do usuwania Cooldowna . Sam owy kiedyś posiadałem.

@topic

Istnieje teraz jedynie bot do refków oraz BoL

-

Pozdrawiam.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

A przepraszam bardzo za co ja dostałem 5 pkt ostrzeżenie??? Za to że pomogłem koledze?! To że moderatorzy tego forum są tępi i nie potrafią znaleźć na tej stronie tego cheata to nie moja wina! L0L kto ich nabrał tutaj? I pewnie za to też dostane punkciki.. PFF

Opublikowano

Można bawić się w pisaniu cheatów i hacków do LoLa. Aczkolwiek byłby to dość męczące, ponieważ (prawie) codziennie jest jakiś update, praktycznie niezauważalny, aczkolwiek jest. Drugą sprawą jest fakt, że większość graczy ma LOL recodera, więc po kilku dniach gry dostałbyś bana na konto.

149208901.png

Opublikowano

Hahaha ale pojebani sa ci moderatorzy daja % za jakies zarciki. Pozdrawiam tych cweli.

no trochę się posypało, a co do tematu to cheatow nie ma, nie bylo i nie bedzie

Opublikowano

A jakiś na Skiny ? Znam Tylko SkinLeague co jest na tym forum ale inni nie widzą skórki. Czy jest jakiś którego bedą widzieć inni ;] ?

Opublikowano

Tak, kupić.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ci przyjebani moderatorzy sami sobie te jebane punkciki niech dadzą, no kurwa, kto tych imbecyli wybiera? Ten temat to jawna prowokacja, a oni tego nie zamkna. Modów rozdawających tu te chujowe punkty userom radzę wypierdolić ze stanowiska, bo były w tych chujowym temacie, i ich psim obowiązkiem było go przenieść do kosza, a tego nie zrobili. Załosne

Opublikowano

Koniec tematu ten temat to wylęgarnia spamu, nie ma hacków na rp, ip, czy super dmg, był bug na 100% skrócenia czasu odnowienia i tyle. Zamykam bo temat prowadzi do niczego...

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...