Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] League of Legends Helper Too - przydatny pomocnik w LoL'u

JasientofPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Przedstawiam wam przydatny programik, który z pewnością przyda się nowszym graczom, aczkolwiek myślę, że starsi gracze przyjżą się temu programowi.

No więc tak:

XZONE REACTOR
a dokładniej :
League of Legends Helper Too

Instrukcja :
1.Instalujemy program XZONE REACTOR.
2.Odpalamy go.
3.Czekamy aż wszystkie patche się ściągną.
4.Rejestrujemy się na ich stronce (w prawym górnym rogu progeamu jest opcja "register")\
5.Logujemy się
6.Wchodzimy w zakładkę League of Legends (Po lewej)
7.Wybieramy LOLHT Lite (Global)
8.Wyświetli nam się okienko z nim i klikamy install.
9.Uruchamiamy go (przycisk start o.O) i włączamy LoL'a (a dokładniej wchodzimy do jakiegoś meczu)
10. Cieszymy się tym co pan bóg dał :O

Funkcje ( darmowe ) :
-My Range - zasięg Auto Atack postaci
-Exp Range - Zasięg expa (z jak daleka dochodzi do nas exp)
-Enemy Range - Zasięg Auto Atack Przeciwnika
-Turret Range - Zasięg ataków wież
-Map Revealer - Pokazuje ostatnią widzianą pozycję przeciwnika i utrzymuje jego drogę w linii prostej (nie dotyczy jeśli przeciwnik zmienił trasę) + pokazuje wcześniej widziane wardy, boxy shaco, grzyby itp.. (tylko gdy widzieliśmy je wcześniej np.: przy stawianiu)
-Last Hit Marker - Podświetla nam miniony, które możemy zlasthitować(nie wlicza krytów tylko bazowe ad)
-Smite Marker - Podświetla nam potwory, które możemy zabić Smitem.
-Ultimate Marker - Podświetla cel na niebiesko, gdy możemy go zabić max. mocą ulta a na zielono, gdy możemy go zabić minimalną mocą ulti
-Jungle Timers - Pokazuje wszystkie timery w jungli (tylko te potwory z odkrytymi campami -> widzieliśmy je np:jak ją zabite.)
-Extra Champ Info - Po kliknięciu na daną postać pokazuje jego statystyki tj: CritChance, ArmorPenetrationFlat, ArmorPenetrationPercent, LifeSteal, HPRegen, CoolDownReduction, MagicPenetrationFlat, MagicPenetrationPercent, SpellVamp, MPRegen.
-Prediction - Pokazuje, gdzie mamy rzucić skillshota, by zranić przeciwnika -> nie dokońca to ogarniam =>
-Ignite Marker - Podświetla postacie, które możemy zabić ignitem (nie dotyczy gdy użyje poty, użyje heala itp.)
-Spells Status - Pokazuje nam jakie spelle mają inni (zużyte czy nie) w formie klawiszy

Jak włączyć funkcje :
Klikamy f8 i pokazuje się nam niebieskie okienko z funkcjami (w/w)
Po "menu" poruszamy się strzałkami a funkcje aktywujemy strałkami w bok (zmieniamyw wartość z 0 na 1)

Parę SS'ów i Filmik :

lolht_22.png
14cb37k.png
2a7yn0i.png

Film:

Linki :

Direct download:

http://xzone-reactor.com/downloads/XZONE_REACTOR_Application_Setup.exe

Mirror 1
http://www.mediafire.com/?r45550e59yq6oaz

Mirror 2
http://www.sendspace.com/file/2ogyag

Skan :
www.virustotal.com/file/22de4d12b876f6de0ce6eaa45618f71db716edbb0db5d2dccfbd3518c8c5b335/analysis/1351776356/

// Linki wychodzące poza MPC dajemy w tagu
.

Anonymous

Nie odpowiadam za bany czy coś, aczkolwiek wydaje mi się, że nie jest to nic co wpływa bezpośrednio na silnik gry =>

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytanie to trudna umiejętność, więc napiszę jeszcze raz : wydaje mi się, że nie jest to nic co wpływa bezpośrednio na silnik gry =>, więc jest zwykłym "addonem" tak jak AirLol

Opublikowano

Tak czytanie to trudna umięjętność, czytałem tą wzmiankę co powtórzyłeś w UP, i to że Ci się wydaje że nie ingeruje w silnik gry, nie pociesza mnie to .. D: ,

ale sprawdzę na innym acc niż na moim głównym i dam znać .

-Prediction - Pokazuje, gdzie mamy "żucić" skillshota, by zranić przeciwnika -> nie dokońca to ogarniam =>

Tak BTW - Rzucić :D

Opublikowano

niby fajne, ale jednak gra wydaje mi sie ciekawsza bez tego typu pomocników, nigdy nie wiesz co sie moze zdarzyc.

Opublikowano

Moim zdaniem ma to kilka fajnych funkcji a mianowicie exp range, extra champ info i jungle timer, dobry jungler poradzi sobie bez timerow ale przecietnym sie przyda. Ogolnie zagaram sobie z tym normala, fajnie sie zapowiada.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się że to powinno być banowane to jest coś jak wh, tak mi się wydaje

na elitepvp jest napisane "League Of Legends Helper Tool (LOLHT Lite) 3.2 - Mini Maphack, lasthit; +++ (Updated)"

czyli to hack

Opublikowano

haha on jeszcze pokazuję gdzie są przeciwnicy to chyba nie legalne.

Picard_Facepalm_by_LuckyHRE.gif

Fajny bajer, ale zdecydowanie lepszy jest BoL

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...