Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Złoto!

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jak sie wygrywa 10 gier za ktore dostajesz po 1/2 pkt a potem 1 przegrana i - 16

Wiec jdnak troche jest

Też tak miałem...

6x Win pod rząd i uwaga!!!! dostałem za to 16 pkt... potem 1 przegrana i -19 pkt ale za to następna wygrana i +24 pkt... nie wiem od czego to jest zależne ale strasznie się denerwowałem jak za wygraną dostawałem po 3/4 pkt a za przegraną po -12 a raz nawet -23...

Opublikowano

Niepotrzebnie wychodziles z silvera, zobaczysz co sie dzieje na goldzie

Na tą chwile, od wbicia golda mam już 44 pkt 2 win 0 lose :P

To gold taki ciężki do wbicia? Pograjcie na platynie 1 tam dopiero ciężko wbić diament :D

Tak, ciężki. Nie przez wysoki poziom gry jak na platynie, tylko przez trolli, afkerów i flamerów.

Opublikowano

Wczoraj też wbiłem się do golda to tam większe retardy niż w silverze- vayne jungle, potem teemo jungle, next troll pick, bo mówił, że nie idzie na suppa -.-, potem się udało twitchem 15:5 .

Gz

fs.png

Opublikowano

Na tą chwile, od wbicia golda mam już 44 pkt 2 win 0 lose :P

MI chodzi o poziom gry, zobaczysz ze po okolo 100 grach bedziesz grac o 50% gorzej niz jak wychodziles z silvera. Anyway gl

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

:D gj man, silver jest naprawde dziwną ligą w brązie przynajmniej ludzią zależy :D, do platyny :)

Czyli nic się nie zmieniło :D Byłem w brązie s1, tam ludziom zależało żeby wyjść... s2 dobiłem silver a w s3 zaczynałem silver V > Gold V

Najgorzej było w SIlver II... żeby wyjść musiałem tłuc 7 serii..

Opublikowano

Gj ! Ja w silver I po 4-6 lp dostaje a przegrana z 10 wiec mam 30lp okolo caly czas..

Opublikowano

brawo bardzo ciezko wyjsc z brazu silvera i golda bo same nooby graja ale Tobie sie udalo, wiec gratulacje

Srsly? Z silvera 3 do Golda V w tydzien. -.-

Wystarczy grac , nie pakac i wyzywac. Nie zebym bana wlasnei dostal ale cicho : )

Opublikowano

@Up.

To samo miałem, jak wygrasz jeszcze kilka gier pod rząd to będziesz dostawał po 20 pkt za wygraną.

To trzeba wygrać parę pod rząd żeby było normalnie ? Bo ja słyszałem,że tak się dzieje gdy przegrasz z 2 ranki jak masz 0lp i dopiero jest normalnie jak masz serię ale niewiem czy tak to jest :P.

Opublikowano

To trzeba wygrać parę pod rząd żeby było normalnie ? Bo ja słyszałem,że tak się dzieje gdy przegrasz z 2 ranki jak masz 0lp i dopiero jest normalnie jak masz serię ale niewiem czy tak to jest :P.

Zacząłem dostawać po 3-4 pkt w SIlver I od 60 LP, potem wygrywałem (największy win streak 6 win w tej dywizji), dobiłem do 93 pkt, przegrałem ranka i patrze 77 pkt, wygrałem jedną gre, +23 pkt seria, wygrałem serię i Gold. Nie wiem jak działa ten system ale przy 60 zacząłem dostawać po 3-4 pkt potem przegrałem, raz wygrałem i za tą jedna +23...

Gratki, sam tera wyszedłem.

DzieNki Vanoshek <3

Opublikowano

GZ :)

też niedawno wyszedłem do gold V i gra się o wiele gorzej niż w silverze, ludzie grają okropnie ;(, wydaje mi się że nie zależy im, bo "i tak już nie spadnę, to se potroluję"...

Opublikowano

Czy ja wiem czy aż tak źle.

http://www.lolking.net/summoner/eune/20586564

Mój profil, jak widać +123 Elo 4 Gry Kha na goldzie z czego 3 wycarry'owane.

Odkąd jestem na Goldzie to 5 Win i 3 Lose z czego 2 lose to przeze mnie... Obecnie Gold V 75 pkt :) Jak dla mnie poziom jest na chwile obecną dobry, ale zobaczymy co będzie dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...