Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage] IgorPOL FIRST MONTAGE || POLSKI SNAJPER

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Refresh!

Jak dostanę 100 subów to wstawię bo już mam zrobiony :-)

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Co tu napisać no po prostu "pinknie". Widać, z efektami się postarałeś. Zazdroszę, ci masz moje wymarzone snipy dwa snipy.
-ArticWolf
- BlackMagnum
Ale, nie rozumiem tych ludzi którzy nazywali się hakami.

A, teraz takie jedno pytanko. Jakie masz "sensitivity" myszki. Bo, ja mam na 7, a ty jakie masz jak można się spytać. Jak, nie chcesz publicznie, to możesz mi na pw napisać. A, jak nie, to nie pisz. POZDRAWIAM

Nice GAMES :)

COMBAT ARMS

NewZ

CS:GO

Opublikowano

Czy ja mam wrażenie, że nie widziałem nikogo z większą rangą niż CSM ?

na csm3 mam 16k killi...jak patrze na niektórych majorów to mają na MAJOR2 20k killi...chcesz mogę przyexpić, ale po co? Fajnię wygląda niska ranga a dużo fragów, dążę do tego aby przy 1lt3 mieć 60k

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

na csm3 mam 16k killi...jak patrze na niektórych majorów to mają na MAJOR2 20k killi...chcesz mogę przyexpić, ale po co? Fajnię wygląda niska ranga a dużo fragów, dążę do tego aby przy 1lt3 mieć 60k

Chodzi mi o to z kim grałeś. Widać, że do wygórowanych nie nalezą. 80% z nich się nie ruszała, albo była ślepa. Żebyś tego nie uznał za krytykę, ale z chęcią bym zobaczył jak grasz z prosami. Wtedy nawet subnąbym ci kanał

9368_gold.png

Opublikowano

Chodzi mi o to z kim grałeś. Widać, że do wygórowanych nie nalezą. 80% z nich się nie ruszała, albo była ślepa. Żebyś tego nie uznał za krytykę, ale z chęcią bym zobaczył jak grasz z prosami. Wtedy nawet subnąbym ci kanał

Grałem na publiku, na victorze rzadko jest OMA SR ONLY :( mówię, 100 subów będzie wstawiam drugi montage bo już cały kompletny jest :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

no co ty...drugi już na publiku

_SniiP_IgoR_

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...