Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da sie tak? xD

iWillFuckYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki plan a mianowicie jestem w bronze III :( i chciałem przejść do turcji wbic sobie np silver lub wyzej i wrocic na nordica.Moje pytanie dotyczy 2 przypadkow to że stworze konto na turcji o nicku taki jaki mam na nordicu bo chce zmienic jeszcze nick to jak pozniej bede wracal na nordica to zostanie ten co mialem z juz na turcji tak? Ile kosztuje powrot na nordica i czy rp ktore bede mial i jak sie przeniose to mi nie znikna?

Opublikowano

Wszysto zostaje jak jest. Jest szansa że spadniesz o jedna dywizje (wiem bo mnie i 2 kolegom dywizja poszla w dol).

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Nick da sie zmienić ale uzywajac exploita. Robisz konto na turkeyu z taka sama nazwa jaka masz obecnie. I gdy bedziesz sie transferowal bedziesz mial mozliwosc zmiany nicku. Dziala bo kolega tak zrobil na smurfie.

Poradnik cała gra w języku polskim:

Wchodzimy w folder z grą np. C:\Riot games\League of Legends\rads\system i w tym folderze za pomocą notatnika otwierasz plik locale.cfg
i zmieniasz z locale = xx_xx na locale = en_gb (angielski) lub locale = pl_pl (na polski).

Ja tego nie pisalem.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Mam pytanie, czemu chesz się przenieść akurat do Turcji i po co w ogóle chcesz się przenosić?

Przeczytaj 1 post to się dowiesz... Jednak za duzo kosztuje powrot wiec bym podziekował ,mam jeszcze 2 pytania a nie chce zakladac nowego tematu wiec jesli mozna to odpowiedzcie mi w tym :D Powstanie w przyszlosci polski serwer? I jesli mam sporo skorek na koncie a bedzie obnizka niektorych to za ktore zwracaja rp ?

Opublikowano

Przeczytaj 1 post to się dowiesz... Jednak za duzo kosztuje powrot wiec bym podziekował ,mam jeszcze 2 pytania a nie chce zakladac nowego tematu wiec jesli mozna to odpowiedzcie mi w tym :D Powstanie w przyszlosci polski serwer? I jesli mam sporo skorek na koncie a bedzie obnizka niektorych to za ktore zwracaja rp ?

Ta, super, chodzi mi o to po co się przenosić żeby wbijać ranked rating? Myślisz że tam ci łatwiej bd?

Opublikowano

Ta, super, chodzi mi o to po co się przenosić żeby wbijać ranked rating? Myślisz że tam ci łatwiej bd?

wiesz w pierwszej chwili myslalem ze tak ale kolega przeniosl smurfa zagralem 3 rankedy i wole juz nordica ,

Opublikowano

lepiej przenieść się do rosji, te boty carryuje się w każdym meczu a i RP są tańsze.

juz przeniesienie pozostawilem wole juz sie na nordiuc bawic a teraz czekam tylko na odp na 2 pytania

Powstanie w przyszlosci polski serwer? I jesli mam sporo skorek na koncie a bedzie obnizka niektorych to za ktore zwracaja rp ?

Opublikowano

Nie, raczej nigdy nie powstanie Polski serwer :) Dlaczego? Po pierwsze kolejki do dobierania teamu trwało by wiecznie a druga sprawa to taka ,że Dlatego jest podzielona na 2 części europa ,żeby na 1 grali z Zachodu a na 2 z Wschodu, w Rosji powstał ponieważ jest to dość duży kraj i dużo tam trolli jest ;0

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Nie, raczej nigdy nie powstanie Polski serwer :) Dlaczego? Po pierwsze kolejki do dobierania teamu trwało by wiecznie a druga sprawa to taka ,że Dlatego jest podzielona na 2 części europa ,żeby na 1 grali z Zachodu a na 2 z Wschodu, w Rosji powstał ponieważ jest to dość duży kraj i dużo tam trolli jest ;0

to akurat wiem ze troli jest duzo :D a ten teges a ktos wie za jakie chempy zwracaja? (wiem ze za jakieś tak ale ktore to nie :P)

Opublikowano

Co ci maja zwrocic, jesli byla by przecena a zakupiles dwa tygodnie przed nia to ci zwroca roznice rp, o to Ci chodzi?

nie 25 ma byc zmiana cen skorek niektore tanieja i np blitz z 1800 na 1300 i wiem ze rp zwracaja od legendarnych i nie wiem czy z reszta tak bedzie jak ktos mam liste to niech podesle

Opublikowano

Rp zwracane są tylko od legendarnych skinów. Za wszystkie inne nie dostaniesz zwrotu różnicy ceny.

a to tak czyli przynajmniej za blitza dostane ok mozna zamknac temat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...