Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Atimera / Zephoria Serverfiles

dsda123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde ludzie nie możecie zrobić coś swojego tylko z ElitePvpers bierzecie ? jeszcze nie spolszone komu to potrzebne.. ? nie skorzystam ale może komuś sie przydadzą.. Pozdrawiam

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Kurde ludzie nie możecie zrobić coś swojego tylko z ElitePvpers bierzecie ? jeszcze nie spolszone komu to potrzebne.. ? nie skorzystam ale może komuś sie przydadzą.. Pozdrawiam

Kolego. Od czego są dwie rączki aby spolszczyć pliczki i np wrzucić je na swój serwer dedykowany? A pliczki fajne należy się Lajk za wstawienie. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Po zrobieniu konta jakie jest do niego domyslne haslo?

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Do maszyny
login: root
hasło brak, klikasz spacje i idzie dalej

do ftp masz na dole prezentacji, ale jakbyś nie doczytał, to łap:
prinzpringles

Opublikowano

Do maszyny

login: root

hasło brak, klikasz spacje i idzie dalej

do ftp masz na dole prezentacji, ale jakbyś nie doczytał, to łap:

prinzpringles

Wcześniej nie działało, ale do navi i tak nie działa ;d

:unsure: @ Jak się na tych plikach zalogować do gry? @ :unsure:

Opublikowano

wie ktoś może jaka komenda jest na zatrzymanie bsd?

arholninja.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

Zbieram +

arholyoutube.png

Opublikowano

Moglby ktos moze wrzucic te pliczki na inny hosting... Doslownie dochodzi mi down do 71% i sie zacina na tym "mega" chyba ze jest jakies logiczne rozwiazanie na przejscie tego o ktorym poprostu nie wiem. Jezeli ktos ma rozwiazanie napewno bd limit like.

Zachlapany krwią!

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

tez bym prosił o inny host bo ten to lipa zacina się all

Nie wiem czy tez tak bedziesz mial ale przez google chrome powinnes pobrac all z tego mega dzis mi sie wkoncu udalo,przez firefoxa nie moglem ale tak ja mowie zobacz na chromach

Pliki jakich wiele wlasciwie sie bardzo na nich zawiodlem tak naprawde niemcy robia teraz takie same pliki inaczej zapakowane ale jak zajrzysz zobaczysz doslownie mase niedociagniec ktore sie powtarzaja od poczatku tego roku i w kolko przy wyjsciu nowych pliczkow na epvp co drugi twórca wrzuca shit jakich malo opakowane w ladne ss a gdy juz ci sie udalo postawic na tych plikach serwa wiekszosc mozliwosci jakich oferowal jest poprostu zwyczajnie bugnieta. Jedyny plus jaki jest zawarty w tych plikach to ta mapka z bossami i metkami -wlasciwie same bossy sa niezle bo metki z tej mapki juz byly.Jak ktos jest zdesperowany i ma duzo czasu to polecam te pliki ale sam bym 2 raz ich nie pobral ;-)

Zachlapany krwią!

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Poda ktos komendy na nowe bossy / metiny ?

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...