Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka informatyki - od czego zacząć?

erykziele12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika odpada. Nie mam talentu czy innego gówna do tej dziedziny. A chodzi mi w przyszłości o programowanie gier komputerowych , chociaż boję się , że skończe jak większość polskich producentów ,np. city interactive. Ale może zainteresuję się www ,więc możecie spodziewać mnie się w tym dziale ;)

Opublikowano

jak skonczysz w ogole w jakiejs firmie to nie bedzie źle patrząc na aktualny dostep do pracy.

grafika to nie informatyka. to nie ma nic wspolnego oprocz tego ze robi sie to na kompie.

Opublikowano

Grafika odpada. Nie mam talentu czy innego gówna do tej dziedziny. A chodzi mi w przyszłości o programowanie gier komputerowych , chociaż boję się , że skończe jak większość polskich producentów ,np. city interactive. Ale może zainteresuję się www ,więc możecie spodziewać mnie się w tym dziale ;)

No to w takim razie HTML, PHP oraz JS. Na tym też idzie się (ładnie) dorobić.

VB? jebłę ;_;

@top

polecam na sam początek tworzenie layoutów www np. w photoshopie, nieźle idzie się na tym dorobić.

a jak nie to, to może programowanie - np. php

Tak. Chyba, że wolisz AutoIt. :P

Nie no ale co chcesz od VB?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...