Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Kupić za Gold ?

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oba mają podobne zarobki, ale Jadźka jest czołgiem który stoi z tyłu i derpi co 4,5sec za 250 z jego chorą celnością (jeżeli ogarniasz TD, to wypisz wymaluj czołg dla ciebie). T34 wali po 400, ale jego celność... No cóż, nie można mieć wszystkiego, tak samo z reloadem... 11sec ponad. Jadzka ma lepszy MM i to o wiele lepszy, bo gra tylko do T9, a z T9 bardzo rzadko. Ogólnie, jak gram bez premki, to zarabiam po 40-50k na plus, z premką ok. 80k, w porywach do 100k. Polecam go, ale trzeba umieć ogarniać takie TD. Jak widziałem T34 i jego wyniki, to na takim samym poziomie zarabia. 4k DMG na premce, to ok. 105-110k na czysto. Ale trzeba pamiętać, że T34 ma droższe pociski. Lepiej wybierz, jaki styl gry ci bardziej pasuje. TD, czy wsparcie HT.

Opublikowano

Polecam SP oraz reszta na premium

SP to specyficzny czołg, trzeba ogarniać weakposty i wiedzieć z jakiej odległości sobie można pozwolić na oddanie strzału, tak aby czymś ten strzał poskutkował. Jeśli kogoś stać na coś lepszego to lepiej aby kupił co innego. SP też jest dobry ale już więcej trzeba się napracować aby dobry zarobek osiągnąć.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja z tego kodu dostałem 7,5 tyś golda (Miałem już 5,5 więc razem mam 13) + premium na miech więc nie wiem czy mi się opłaca kupić kolejne premium na miech skoro dostałem już na 1 miech gratis :)

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Zależy czy kolega w przyszłości ma zamiar kupować premke bo jak nie to najlepszym rozwiązaniem jest taki sp albo su-122-44 i premium

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Ja proponuję ci abyś kupił sobie T26E4 SuperPershing.

Jest to czołg 8 tieru z dobrym pancerzem i średnim działem.

Nawet dobrze zarabia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...