Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Kupić za Gold ?

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zamówiłem sobie nową kartę do mojego kompa - Nvidia GTX 660.

Dowiedziałem się że będzie w niej kupon do Wota na 7500 golda i 1 miech premium.

Już rozmyślam co kupić za te 7500 golda, nie wiem może macie jakieś propozycje na jakieś dobre czołgi lub coś innego ?

Z góry dzięki.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Dużego wyboru nie masz

Albo SP,

Panther/M10

AT 15A które zbyt dobre nie jest.

ew. Su 122-44

Osobiście to chyba dokupiłbym 2,5k golda i kupił jagd.88 albo SP bez dokupowania

Opublikowano

Osobiście nie kupowałbym chyba premium tanka, tylko zainwestował w premium (a jak już to jakąś tanią V). Premke na 2mc albo więcej ? Można się ładnie dorobić...

Opublikowano

Ja bym Ci polecił SuperPershinga. Dobry czołg, niby średni ale bardziej ciężki ;p z przodu ma dodatkowe chyba 3 płyty pancerza, które dochodzą do tych 178mm. Więc naprawdę trudno go przebić.

Opublikowano

Kup PzIV Shmalturm czy coś takiego, i premkę

Nauczysz się tym grać, dobry czołg, pierwsza moja bitwa na koncie kolegi, 60 k na plus, -10 k ammo i naprawa

Pozdrawiam

shoob.png

Opublikowano

Panowie, okazało się że będę mieć ok. 13k Golda - zwracam się więc z prośbą jaki czołg do 13k golda kupić :) ?

Opublikowano

Panowie, okazało się że będę mieć ok. 13k Golda - zwracam się więc z prośbą jakiego czołga do 13k golda kupić :) ?

Lowe, T34 największe zarobki, chociaż osobiście to chyba kupiłbym jagode i premkę. Za tyle golda to możesz kupić co chcesz. Poczytaj opinie o każdym czołgu tu : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/50-polskie-forum/ i wybierz. Ew. pograj na teście

Trochę beznadziejnie że teraz kupujesz skoro tydzień temu była promocja :P

Opublikowano

Panowie, okazało się że będę mieć ok. 13k Golda - zwracam się więc z prośbą jakiego czołga do 13k golda kupić :) ?

*Jaki czołg

Lowe lub JgTigera 8.8

Oba są przyjemne w grze i świetnie zarabiają

shoob.png

Opublikowano

• T34 jeden y najlepsyzch premek bo best to type 59 nie dostępny do kupna już ;/

Opublikowano

poczekaj sobie pograj na testowym serwerze zagraj sobie na intetesującym tobie czołgu.. 13 k gold to dużo kup sobie premiumna rok to bardziej na + wyjdziesz:)

Opublikowano

poczekaj sobie pograj na testowym serwerze zagraj sobie na intetesującym tobie czołgu.. 13 k gold to dużo kup sobie premiumna rok to bardziej na + wyjdziesz:)

Roczne konto premium to niepewna inwestycja. Nigdy nie wiadomo czy będzie się grało do tego czasu. Po za tym niedawno była promocja na roczną premke.

76561198001815076.png
Opublikowano

bierz t34 1500 dmg i 60 k na czysto

Oczywiście z premium -.-

Ale tak według mnie T34 jest najlepszym MM.

Podobno w 8.6 mają dodać typka59 do sprzedaży na zawsze.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Oczywiście z premium -.-

Ale tak według mnie T34 jest najlepszym MM.

Podobno w 8.6 mają dodać typka59 do sprzedaży na zawsze.

Ściema, typ nie wróci do normalnej sprzedaży. Podobnie będzie z WZ-111 o ile go dodadzą.

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co będzie lepsze do zarobku, T34 czy Jagdtiger 88 ? bo mam golda i nie mogę się zdecydować :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...