Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Zarabianie na NosDolary i nie tylko za nagrywanie swojego głosu! 2 godziny=102zł!

NieWieszKto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś chciałbym pokazać wam serwis jakim jest

http://www.pracujrazemznami.pl
. Można tam zarobić 102zł za nagranie łącznie 2 godzin tekstów (1 minuta = 85gr) pokazywanych przez stronę! Strona jest całkowicie wypłacalna, jest współfinansowana ze środków unijnych czy coś w tym stylu, więc nie ma co się bać, ale niedowiarkom mogę wysłać parę potwierdzeń na gg/mail!

Na czym to polega?

Firma zajmuje się systemem, który pozwoli na m. in. przerabianie mowy na tekst pisany, rozpoznawanie mowy. Potrzebują jak największej ilości próbek ludzkich głosów, a wiadomo, że jak to każdemu człowiekowi nic za darmo robić się nie chce, więc wsparli swój projekt finansowo (a raczej Unia).

Jak zarabiać?

To proste! Potrzebujesz tylko ZEWNĘTRZNEGO mikrofonu (takiego jak do skype, może być ze słuchawkami, może być bez) i chęci zarobku! Na stronie ukazywać się będą krótkie teksty składające się zazwyczaj z 3-6 słów, które będziesz musiał przeczytać i po prostu kliknąć enter i tak w kółko. Przez godzinę udało mi się zaliczyć 25 minut gadania, więc naprawdę nie jest trudno!

FAQ:

1. Skąd mam pewność, że strona jest wypłacalna?

Czytaj wyżej, bądź zobacz przykładowe potwierdzenia wypłat :)

http://i.imgur.com/BwSA7bR.jpg
lub
www.tinypic.pl/lgt5m1bfvwpp
2. Czy mogę nagrywać mikrofonem od laptopa?

Nie, nie możesz. Strona wymaga użycia mikrofonu zewnętrznego, czyli "dopinanego" do komputera :)

3. Kiedy przeprowadzane są wypłaty i od jakiej kwoty wypłacają?

Wypłaty są 20 dnia każdego miesiąca, a pieniądze wypłacają od godziny nagrywania, czyli od 51zł (za każdą minutę powyżej godziny liczą 1min=85gr do maxymalnie 2 godzin) :)

4. Nagrywam i nagrywam a jest napisane "Nagrałeś już 00:00:00 Do wypłaty po pozytywnym przejściu kontroli jakości 0.00 złotych", co jest nie tak?

System sprawdzający automatycznie odrzuca Twoje nagrania, wygląda na to, że poziom szumów lub hałasów w tle jest zbyt wysoki. Polecam pożyczyć lub kupić lepszy mikrofon :)

5. Jak się zarejestrować?

Zarejestrować można się bezpośrednio pod tym linkiem

http://www.pracujrazemznami.pl/VLEmployee/registerUser
jednak bardzo prosiłbym o wpisanie w polu "email osoby polecającej" mój e-mail, czyli
[email protected]
was to nic nie kosztuje, mi wiele daje, z góry dzięki!

Jeżeli będziecie mieli jakieś wątpliwości, proszę pisać na GG: 16298787, bądź bezpośrednio w temacie, pozdrawiam!

Przykładowe zdjęcie tekstu:

w4dPbMm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...