Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań Dotyczących Gry Na Serwerze 123Wulin

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdzie expić na lvl 80+?

2. Gram na KamerModzie i gdy klikam na NPC typu strażnik lub ten gościo do ulepszania w dolinie nie wyświetla mi się żadne okno. To da się zrobić na chińskiej wersji, ale po ściągnięciu nie chce mi się w żaden sposób włączyć, albo ja coś źle robię. Pomocy!

PS: Kupie broń na szamana 70+ (najlepiej dzwon)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Odpowiedzi :

1. na 80+ polecilbym jescze red las do 82-83 pozniej to juz atlantyda

2. Tu to juz niewiem..

Opublikowano

1. na 80+ polecilbym jescze red las do 82-83 pozniej to juz atlantyda

Jeszcze... mam 79 i wale w V2 jaki jest minimalny polecany lvl do red lasu?

roomy.png

Opublikowano

Ok. Dzięki za radę. Oferta kupna broni nie aktualna.

Dodatkowe pytanie:

3. Mam wachlarz 8 trigramów, wyświetla się, że ma DMG 0. Czy tak jest tylko na spolszczeniu czy na serio? Widzę gości co biegają z śmiercionośnym (o ile nie pomyliłem), a to mi się wyświetla także 0 DMG i ci gostkowie wymiatają. Jak to jest?

roomy.png

Opublikowano

Ok. Ci co pomogli mają 5*. Czekam na odpowiedź nr 2.

Może sprostuje:

2. Jak odpalić 123Wulin przez Chinola?

roomy.png

Opublikowano

2. Gram na KamerModzie i gdy klikam na NPC typu strażnik lub ten gościo do ulepszania w dolinie nie wyświetla mi się żadne okno. To da się zrobić na chińskiej wersji, ale po ściągnięciu nie chce mi się w żaden sposób włączyć, albo ja coś źle robię. Pomocy!

A co ma Ci sie wyswietlac? tam nie ma zadnego okna u tego goscia w dolinie co sie robi u niego hwangi, syriusze itd idziesz do niego wtedy jak masz cos do przerobienia np bojowy czy szpona oczywiscie +9 i przeciagasz na niego ta bron ( tak jak bys ulepszal u kowala ) i przerabia Ci ja na barona, syriusza itp

Opublikowano

A co ma Ci sie wyswietlac? tam nie ma zadnego okna u tego goscia w dolinie co sie robi u niego hwangi, syriusze itd idziesz do niego wtedy jak masz cos do przerobienia np bojowy czy szpona oczywiscie +9 i przeciagasz na niego ta bron ( tak jak bys ulepszal u kowala ) i przerabia Ci ja na barona, syriusza itp

OK spoko, na US musisz (a przynajmniej musiałeś) kliknąć, aby coś ulepszyć. Ale nadal mam problem ze strażnikiem!

@UP:

Wszedłem na chinola i nie pisze nadal!

roomy.png

• Dodaj nową pozycję...