Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liceum Ogólnokształcące Klasa Policyjna.

McLeoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie chciałem powiedzieć, że wszystkie odpowiedzi JP gimbusów będą zgłaszane i zapewne karane.

Mam do Was pytanie. Składam podanie do szkoły LO do klasy policyjnej. Po ukończeniu szkoły słyszałem, że przez 6 miesięcy jest szkolenie i dostajesz certyfikat. Oczywiście jak się dostanie certyfikat można pracować jako policjant z najniższą rangą. Wiecie coś na ten temat ? Jak potem jest ze studiami ? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Moja znajoma skończyła taką szkołę w 2012 roku, składała 3 razy podanie o prace w policji i jej nie przyjęli. Zastanów się nad tym.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

liceum profilowane = największy syf
szkoły zachęcają gimbusów, że jak skończą ich szkołe to wow bedziecie mieć pewną pracę, w trakcie szkoły częste zajęcia z policją

.

.

.

Jak jest naprawdę: zajęcia z policją raz na pół roku a na pracę nikłe szanse a co dopiero testy sprawnościowe i psychiczne

wipek.pl

Opublikowano

liceum profilowane = największy syf

szkoły zachęcają gimbusów, że jak skończą ich szkołe to wow bedziecie mieć pewną pracę, w trakcie szkoły częste zajęcia z policją

.

.

.

Jak jest naprawdę: zajęcia z policją raz na pół roku a na pracę nikłe szanse a co dopiero testy sprawnościowe i psychiczne

Testy sprawnościowe i fizyczne to nie problem. Są częste zajęcia z policją ponieważ moja znajoma się tam uczy.

simply.4557.gif

Opublikowano

takie liceum nic ci nie da, takie same szanse na zostanie policjantem masz gdy masz zwykle liceum, i masz profilowane, przeciez, gdy jest rekrutacja, nabor, nie wiem jak to sie nazywa, to tam przechodzisz kilka testow i potem masz test sprawnosciowy i cie chyba przyjmuja, za takie profile nie masz zadnych punktow czy czegos na egzaminie, o ile sie nie myle, to pkt dostaje sie za ukonczone studia informatyczne/prawnicze, albo za wzrost 180+, i tam takie rozne, poczytaj na ich stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...