Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie expić nupka?

Mietus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Chce expic nupka do 21 lvl, przez 3 lata expiłem je na gołębiach i szopach (duuużo się ich nazbierało), ale zacząłem grać na nowym serwerze i średnio ogarniam gołębie. Gdzie Wam najlepiej expi się nupki do minigier?

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

A więc, aby wbić naszemu małemu delikwentowi 21lv chyba tyle potrzeba aby wejść do cudzego ml, wbijamy 11~14lv na grochach lecz nie na tych normalnych tylko tych wyżej, one mają 1 poziom większy bodajże. Reszte dobijasz na mobach gdzie Ci się żywnie podoba, aha jeszcze jedno w nt jest coś takiego, że jeżeli twój nup będzie w pt z o wiele większym levelem zawsze otrzyma taki sam exp jakby mob miałby co najmniej 10 leveli wyżej. Wiesz o co chodzi. np. nup posiada 15lv a ty bedzięsz go expił na mobach aktu 3, dostanie expa jakby był expiony na mobach poziomu 25lv. Nie działa to tylko w LoD i chyba glaca, co do glacy nie jestem pewien. Ponieważ mógłbyś go wziąc na kangpeny i tam wszystko wbić, ale tak jak pisałem nie jestem pewien co do glacy.

Mam nadzieje, że pomogłem.

Opublikowano

Ja preferuje glac - bazyle jesli masz dobra sp. U nas na Avalonie czesto tam ktos lura wiec ja w 1h robie z 6 charow, zalezy jak tam idzie ^^

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Ja preferuje glac - bazyle jesli masz dobra sp. U nas na Avalonie czesto tam ktos lura wiec ja w 1h robie z 6 charow, zalezy jak tam idzie ^^

Ciekawe, żeby iśc na glac trzeba mieć siłę ochrony, a chyba 6 nupków nie da się w takim czasie dobić do 15 lvl i 20 prof? :P Mniejsza o to.

Temat do zamknięcia, dowiedziałem się co chciałem.

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

Mam na postaci z tartakiem ( tez nup ) rodzine z sila ochrony.. trzeba myslec moj drogi.. Poza tym dobijam je do 21lvl i nie zmieniam klasy xD

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...