Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego jak wygrałem mecz to nie dostałem PZ?

Dodek353535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem w LoL'u mecz,miałem 12 zabójstw.Patrze na moje PZ i nie dostałem żadnego.Wie ktoś o co tu chodzi?Nawet za przegrane mecze gdzie nawet asysty nie miałem

dostawałem choćby 20 Punktów Zasług.Wytłumaczy mi to ktoś???

Opublikowano

dostawałem choćby 20 Punktów Zasług

A grasz customy czy normale? Jeśli te pierwsze czyli gry niestandardowe to jest limit na nie, że po jakiejś ilości dziennych wygranych już nie dostajesz za nie IP.

Jeśli grałeś normala to podaj profil lolking.

Opublikowano

1. PZ nie zależy od tego jakie masz staty.

2. Normal czy custom?

3. Czy kiedy gra się zakończyła to miałeś jakieś problemy? Chociażby ekran statystyk Ci się nie wczytał, wyłączyła Ci się gra.

1994993994.png
Opublikowano

Też tak miałem z 2 razy, spróbuj zagrać ponownie. Ja zagrałam i następnym razem już było.

Wkońcu jesteś kobietą czy mężczyzną? Bo w profilu masz płeć "Kobieta" a piszesz "miałem",a później "zagrałam" :D trochę coś pokręciałaś ;P sory odrazu że tak się czepiam ale mnie to ciekawi ;D a co do tematu to to jest chwilowe coś też tak miałem tyle że jak kupiłem chempiona ale mi PZ nie zabrało.. Ale kolejnego nie mogłem kupić bo już nie miałem lecz liczba PZ była taka sama i się nie zmieniała. Dopiero po jakimś czasie się to zmieniło.

Opublikowano

Wkońcu jesteś kobietą czy mężczyzną? Bo w profilu masz płeć "Kobieta" a piszesz "miałem",a później "zagrałam" :D trochę coś pokręciałaś ;P sory odrazu że tak się czepiam ale mnie to ciekawi ;D a co do tematu to to jest chwilowe coś też tak miałem tyle że jak kupiłem chempiona ale mi PZ nie zabrało.. Ale kolejnego nie mogłem kupić bo już nie miałem lecz liczba PZ była taka sama i się nie zmieniała. Dopiero po jakimś czasie się to zmieniło.

Kobieta nigdy się nie myli pisząc... to jest zaiste gruby facet podszywający się pod kobietę. Było już udowadniane tysiące razy że kobieta się nie myli pisząc.

Co do tych championów, to lagi ze strony Riotu... po przelogowaniu/zagraniu gry już znikną Ci te PŻ i tak za każdym razem. Po prostu jest opóźnienie w dodawaniu/odejmowaniu PŻ z konta.

Opublikowano

2. Normal czy custom?

3. Czy kiedy gra się zakończyła to miałeś jakieś problemy? Chociażby ekran statystyk Ci się nie wczytał, wyłączyła Ci się gra.

1.Mam 2 lvl więc nie wiedizałem że to nie zależy od tego jakie mam staty. ;d

2.Normal

3.Kiedy sie gra kończyła zabiłem kolesia na full hp. ;d

2. Normal czy custom?

I ekran statystyk mi się załadował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...