Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie aplikacji na KidMod'a działu

Pattio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie, nie wiedziałem gdzie to umieścić, więc napisałem temat w OFF - Topie ;)

Moje pytanie jest takie - czy może mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób jest pisana tablica ogłoszeń (http://www.mpcforum.pl/topic/580244-tablica-ogloszen/)? Interesują mnie dwa działy mianowicie Tworzenie stron WWW oraz C++, Asembler, Delphi. Tego ostatniego nawet nie ma umieszczonego, więc to znaczy, że takiej grupy po prostu nie ma czy rekrutacja jest zamknięta? Co do tej pierwszej. Czy jeśli jest ona na tablicy, to mogę złożyć podanie? Niby pisze:

Minimalnie: 1 moderator
Maksymalnie: 2 moderatorów

Obecnie: 1 moderatorów i 1 kidmoderatorów

Ale z drugiej strony np. w dziale Battlefield:

Minimalnie: 1 moderator

Maksymalnie: 2 moderatorów

Obecnie: 3 moderatorów i 1 kidmoderatorów

Jest 3 mod i 1 kid - mod, a przecież maksymalnie mogą być dwa. Więc proszę o wytłumaczenie, o co w tym chodzi ;).

Admin Cienia
Opublikowano

Pisz, może ci się uda, pod warunkiem że zobaczą że się tam udzielasz i w rzeczywistości wiesz coś na ten temat.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie chcę JUŻ jej składać, po prostu chciałem wyjaśnić tą sprawę, Kaś udzielił mi zadowalającej odpowiedzi, dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...