Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Gdzie zarobic kase na eq? ( 14-20 lvl mag server Aurora )

Asteex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno zacząłem grać w tibie. Po wyjściu z rooka ciągle brakuje mi pieniędzy. :/ I z tąd to pytanie, Gdzie zarobić gp??? kasy mam tylko 200gp ( jakos nazbieralem 1000gp na rotach ) i nie stać mnie na poty. :/

LVL: 14 ( dzisiaj powinienem dobic z 2-4lvl jeszcze ).

MLVL : 5 i prawie 6 ( będę skillal jak będę miał większy lvl ).

EQ : Steel Helmet, Spirit Coat, Plate Legs, Leather Boots, Dwarven shield, Scarf i Wand of Dragonbreath.

SERVER : Aurora.

Opublikowano

Witam niedawno zacząłem grać w tibie. Po wyjściu z rooka ciągle brakuje mi pieniędzy. :/ I z tąd to pytanie, Gdzie zarobić gp??? kasy mam tylko 200gp ( jakos nazbieralem 1000gp na rotach ) i nie stać mnie na poty. :/

LVL: 14 ( dzisiaj powinienem dobic z 2-4lvl jeszcze ).

MLVL : 5 i prawie 6 ( będę skillal jak będę miał większy lvl ).

EQ : Steel Helmet, Spirit Coat, Plate Legs, Leather Boots, Dwarven shield, Scarf i Wand of Dragonbreath.

SERVER : Aurora.

Ja se magiem samym nie mogłem poradzić dlatego kasę zarabiają mi cztery setne Knighty(boty)

Podaj nick na PW wyśle ci 1-2cc ;)

Opublikowano

Zrob knighta to bd duzo zarabial np postaw bota knightem na fibuli albo roty w thais(nie swiatynia)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie zarobisz na takim levelu , czesto nawet na expa nie bedziesz miał , na wyzszym poziomie ci sie to zrówna a potem bedziesz na + :)

ja robie maga bo chce tylko wbic z 30lvl i stawiac sobie monki na skillanie ;]

Opublikowano

ja robie maga bo chce tylko wbic z 30lvl i stawiac sobie monki na skillanie ;]

Jeśli naprawdę chcesz tak zrobić to będzie dla Ciebie katorga skilować na monkach, gdyż teraz jak zakupisz sobie pacca to masz offline training , zostawiasz postać tam na trainerach i Ci samo skiluje a pacc nie jest taki drogi , więc przemyśl to ;)

Opublikowano

pierw pytasz o kase a potem stwierdzasz ze chcesz tylko wbic 30lvl,

nastepnie ze dopiero zaczynasz, wiec czym chcesz skilowac na tych monkach ?

zastanow sie najpierw czego chcesz potem zrob temat

granie magiem na facc jest trudne a co dopiero zbieranie kasy

12345ab.jpg

Opublikowano

pierw pytasz o kase a potem stwierdzasz ze chcesz tylko wbic 30lvl,

nastepnie ze dopiero zaczynasz, wiec czym chcesz skilowac na tych monkach ?

zastanow sie najpierw czego chcesz potem zrob temat

granie magiem na facc jest trudne a co dopiero zbieranie kasy

Po pierwsze chce nazbierać kasy by mieć lepszy start dla innej postaci. Po Drugie chce mieć Knighta którym będę grał często, ale też nie zawsze ( będę grał tez owym magiem ). Po trzecie jak mówiłem ze chce wbić na magu tylko 30lvl to miałem namyśli że ten lvl jest dla mnie najważniejszy ( bo od takiego lvl zaczyna się już lepsza gra ).

Opublikowano

No to jak chcesz uzbierac kasy to mowie Ci , zrob knighta cashmakera wlacz go na bota a magiem graj recznie , zobaczysz jak Ci kaska bd leciala

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wgl w tibii gra bez pacca mija sie z celem a profesjami magicznymi to juz wgl ... Magiem ciezko z kasa bedzie caly czas nie spodziewaj sie szalu i ze bedziesz mial super eq poniewaz zeby wychodzic magiem na + powinienes miec okolo 120lvl jak nie wiekszy ja swoim magiem zaczolem na + wychodzic dopiero okolo 150lvl dlatego zeby spokojnie gracmagiem musisz miec tak jak juz ktos wyzej wspomnial cashmakera i to nie jednego ;pp

Opublikowano

Wgl w tibii gra bez pacca mija sie z celem a profesjami magicznymi to juz wgl ... Magiem ciezko z kasa bedzie caly czas nie spodziewaj sie szalu i ze bedziesz mial super eq poniewaz zeby wychodzic magiem na + powinienes miec okolo 120lvl jak nie wiekszy ja swoim magiem zaczolem na + wychodzic dopiero okolo 150lvl dlatego zeby spokojnie gracmagiem musisz miec tak jak juz ktos wyzej wspomnial cashmakera i to nie jednego ;pp

Magiem się też dlatego cięzko gra bo są beznadziejne skille dla facc , prawie w ogóle nie przydatne.. dlatego połowa ludzi którzy nie maja pacc grają knightami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...