Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Dark Orbit

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem ostatnio 2 lata temu w DO postanowiłem się troche pobawić wchodze na konto i lece

na 3-3 juz mnie rozwalili ;x

Co robić / jak grać co kupować zeby byc teraz pro ?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Puść bota na alieny, a zarobione uridium wydawaj na klucze i jeżeli nie masz to PP.

Opublikowano

Puść bota na alieny, a zarobione uridium wydawaj na klucze i jeżeli nie masz to PP.

Jakiego bota ? pisze ,że nie jestem obeznany nie wchodziłem/grałem 2 lata w DO ani nie pisałem w tym dziale

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Usuń 1 zdjęcie bo widać ID konta.

@topic

Tak jak wcześniej pisali najlepiej jak byś puścił bota. Teraz stara FE to jest nic.

reklama

Opublikowano

Tylko jest taki problem ;x nigdy nie wydaje kasy na gry

gralem w metiny,nostale,darkorbit,league of legends i pierdyliard innych gier ale nigdy nie wydałem ani 1 zł

a teraz mam zapłacić 40 zł za bota ;x

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Tylko jest taki problem ;x nigdy nie wydaje kasy na gry

gralem w metiny,nostale,darkorbit,league of legends i pierdyliard innych gier ale nigdy nie wydałem ani 1 zł

a teraz mam zapłacić 40 zł za bota ;x

W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak bicie NPC ręcznie.

Opublikowano

Tylko gdzie kolwiek się pojawię strzelają do mnie ;x cudem doleciałem na 3-7 i zajebał mnie koleś z własnej firmy

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Tylko gdzie kolwiek się pojawię strzelają do mnie ;x cudem doleciałem na 3-7 i zajebał mnie koleś z własnej firmy

W takim razie pozostaje Ci bocić na pierwszej gali.

Opublikowano

He he, a z jakiej jesteś firmy i na jakim serwie grasz :P zgaduje że Vru, zgaduje też że pewnie pl3 albo pl1, jeżeli pl3 to wystarczy zmienić firme na mmo i z głowy ;)

Co do botów to teraz się nie opłaca według mnie bo dawniej było pełno botów i bugów a teraz kupisz bot za 40 zł, pobocisz 2 dni a następnie bot będzie się aktualizował tydzień lub jeszcze lepiej, dostaniesz ban.

Kup peta, rób wrota i zbierz full lf-4 i havocki, ulepsz to wszystko do 16 lvl, kup aegisa, design do golca, złuż zeusa i apisa, dołącz do lepszego klanu lub stwórz swój a następnie postaw bazówkę i utrzymuj ją przez kilka miesięcy i wtedy będziesz pro :P

Opublikowano

@up

Dziekuje ;3 o taką odpowiedz mi chodziło :)

Tak jestem VRU pl1

ps: co to jest banita ?

@Edit Jakie mechanizmy do peta kupić ? jak rozdawać PP

jak uciec gdy cie ktos goni ? bo gdy mnie ktoś zacznie atakować wtedy 100 % śmierć ;x bo nie mogę użyć wrót a i tak nie uciekne

ahri.png

Sygna by Nyshix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...