Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Launcher][Surv][1.4.7] Advanced Technologies [MODS][CC][IC]BC][RP]

trycek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adminowi o nicku Vizi władza uderzyła do głowy, pierw mnie zabijał poprzez komendę a następnie zabrał moje quantum spodnie(niby nic ale to o czymś świadczy). Prosząc o oddanie spodni dostałem muta 5h. I stwierdził że nie odda bo to kara, a teraz właśnie dostałem bana na TS za to że dałem sobie nick że Vizi oszust, a zanim dostałem bana prawdopodobnie vizi usunął premissions do pisania do niego^^... Nie polecam kontaktu z owym adminem.

Chciałem pochwalić Admina o nicku Siz- stara się chłopak cokolwiek komuś pomóc w miarę możliwości w przeciwieństwie do Vizi który niby gra bez GM ^^ i jest adminem od picu.

Ogólnie serwer dość ciekawy:)

Opublikowano

Adminowi o nicku Vizi władza uderzyła do głowy, pierw mnie zabijał poprzez komendę a następnie zabrał moje quantum spodnie(niby nic ale to o czymś świadczy). Prosząc o oddanie spodni dostałem muta 5h. I stwierdził że nie odda bo to kara, a teraz właśnie dostałem bana na TS za to że dałem sobie nick że Vizi oszust, a zanim dostałem bana prawdopodobnie vizi usunął premissions do pisania do niego^^... Nie polecam kontaktu z owym adminem.

Chciałem pochwalić Admina o nicku Siz- stara się chłopak cokolwiek komuś pomóc w miarę możliwości w przeciwieństwie do Vizi który niby gra bez GM ^^ i jest adminem od picu.

Ogólnie serwer dość ciekawy:)

Zostaly wyciagniete konsekwencje cd. Vizi'ego ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP Prawdopodobnie beda na 1.5.1 dodane niektore mody ktore sa zawarte w ATS ;) Poniewaz na 95% nie bedzie RedPower'a na 1.5.1 :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jednak dziala mi paczka , wlaczylo sie ale serwer off jak widze :)

Paczka dziala ale tam sa tylko 3 mody i jeszcze Optifine i jakies inne.. lol jakie to chuj..

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

@2UP Ile ram masz?

Bede musial dodac reczne ustawianie ilosci ram ;)

@UP Usun .advtech i jeszcze raz niech zaktualizuje ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

to dodaj nowego lepiej :D i daj znac jak bd

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

@UP Mam maly problem bo instaluje i odpala minecrafta z .advtech/.minecraft a Forge laduje mody z .minecraft/mods itd:)

Wiec zmienie aby pobieral do .minecraft az nie ogarne troche tego;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...