Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bindy/skrypty na zoom.

mandec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem na serwerach snajperskich. A mianowicie jak patrze na killcam to widze że gracz niedość że przybliża szybciej,celniej i ma efekt takiego jakby większego przybliżenia.przyciaga do oka i ma taki przeskok na większy zoom.Po za tym tak jak powyżej oni za każdym strzałem praktyvznie trafiają.

Prosze o pomoc na ten zoom i celność.Z góry dzięki. :D:D:D

Opublikowano

Nie możliwe że mają większe przybliżenie, bo to kwestia configu. Każdy ma inny i każdy może mieć większe lub mniejsze przybliżenie, ale tylko on to widzi.

Szybciej, do tego są jakieś komendy, ale ogólnie to nie daje to wiele, po prostu Ci się wydaje.

Celniej, bo są doświadczeni w quick scope`ach. Z biodra celują na sam środek gracza (nie wiem czy ma to jakikolwiek sens) i gdy celują to mają go prosto na celowniku. No i to że "praktycznie zawsze trafiają" to też zasługa doświadczenia i tej celności.

Opublikowano

pograj na 1.7 i tam sie naucz ... a do ze widzisz to confing jak kolega mowil wyzej wiec polecam ci pograc na samych serwerach z promodem snajperskim na 1.7 ..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nie możliwe że mają większe przybliżenie, bo to kwestia configu. Każdy ma inny i każdy może mieć większe lub mniejsze przybliżenie, ale tylko on to widzi.

Szybciej, do tego są jakieś komendy, ale ogólnie to nie daje to wiele, po prostu Ci się wydaje.

Celniej, bo są doświadczeni w quick scope`ach. Z biodra celują na sam środek gracza (nie wiem czy ma to jakikolwiek sens) i gdy celują to mają go prosto na celowniku. No i to że "praktycznie zawsze trafiają" to też zasługa doświadczenia i tej celności.

pograj na 1.7 i tam sie naucz ... a do ze widzisz to confing jak kolega mowil wyzej wiec polecam ci pograc na samych serwerach z promodem snajperskim na 1.7 ..

wiem ze moge to sprawdzic sam ale czy mogl by mi ktos podac taki cfg?

Opublikowano

Wiem chyba o co Ci chodzi, jak Cię zabiją widzisz killcam i gdy ma bron na biodrze to już mu się przybliża a po chwili sama broń przybliża? Jak tak to pewnie ma więcej fps. (Chyba :D)

Opublikowano

Wiem chyba o co Ci chodzi, jak Cię zabiją widzisz killcam i gdy ma bron na biodrze to już mu się przybliża a po chwili sama broń przybliża? Jak tak to pewnie ma więcej fps.  (Chyba :D)

FPS to "rzecz" indywidualna dla każdego gracza. Niektórzy mają lepszy, niektórzy gorszy. One decydują jedynie o płynności gry.

A jeśli tak jak napisałeś to Ping, więc musisz mieć go bardzo dużo.

Opublikowano

Wiem chyba o co Ci chodzi, jak Cię zabiją widzisz killcam i gdy ma bron na biodrze to już mu się przybliża a po chwili sama broń przybliża? Jak tak to pewnie ma więcej fps. (Chyba :D)

NO DOKŁADNIE TAK WIESZ MOŻE JAK ZROBIĆ ŻEBY TAK BYŁO? Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...