Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][SUPERCRAFTBROS PVP][SFRAGUJ] Pierwszy w Polsce taki serwer!

NoNewbie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebisty serwer tylko wiecej graczy niech gra, Zapraszam :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Serwer fajny... Tak fajny lecz dostałam bana za że tak powiem ''PODEJRZENIE'' O nodusa... Pan Piotrek miał 0 argumentów aby to zrobić x.X Jedyne co mi powiedział to to iż kilkanaście razy wygrałam na arenie < co pewnie według jego jest w 100% nie możliwe >.< > Nawet pisałam iż moge mu podesłać ss opcji ale nie...Ban na ip za podejrzenie o cheaty.. Czyli praktycznie nic, bo pisali to gracze których zabiłam :<

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Trackery są bardzo przydatną opcją w nodusie prawda? (przecież Nodusa można szybko wywalić z folderu MC co nie?) Szczególnie na serwery PvP. Tak, nie byłem co do tego pewien, więc wolałem dać ci tempa zamiast perma. Szkoda, że weszłaś na aktywnym, a w dodatku na multikoncie.

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Tak na pewno ; ) Tylko że wolałeś dać... Ehe -.- Serwer był fajny no ale cóż.. Nodusa nie miałam nie mam i jak na razie nie zamierzam mieć ;3 Ale to twój serwer więc co mi do tego jak sie nim zajmujesz. Powinieenes zająć sie tymi którzy na sprincie biegaja po spawnie ;)

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

W miarę możliwości banuję. Wiesz, wydajesz mi się w miarę ogarniętą osobą, więc chcę dać Tobie możliwość znów gry na serwie. Jeśli Cię to interesuję zapraszam na nasze forum, napisz odwołanie i po sprawie. Upomnij się o koleżankę również.

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Hue Hue.. Sama nie wiem, ale podaj linka do forum na PW.

1351451567-U710218.png

Opublikowano

Nie polecam Serwer dla kasy admin napisał ze creeper będzie dla vip a vip juz ma dużo klas i takie klasy z którymi nie darady wygrac nieraz ... a ja napisałem na czacie ze serwer dla kasy i banik widac kasa tylko i kasa ... A cziterow niebanuja ...

Opublikowano

Nie polecam Serwer dla kasy admin napisał ze creeper będzie dla vip a vip juz ma dużo klas i takie klasy z którymi nie darady wygrac nieraz ... a ja napisałem na czacie zeserwer dla kasy i banik widac kasa tylko i kasa ... A cziterow niebanuja ...

Skoro ktoś wspiera serwer, kupując Vipa to coś mu się należy, prawda? Nie stawiaj mnie w tej sytuacji, że liczy się hajs tylko. Każdy serwer potrzebje pieniędzy na rozwój oraz utrzymanie

Opublikowano

Tak ale wy zabieracie gracza wiec wiesz a te klasy dla vipa sa dobre a jedna z lepszych klas dla graczy jest creeper wiec wiesz ... nieda rady z nimi wygrac i. duzo jest klas dla vipa wiec wiesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...