Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak jest z Tibią?

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema, chce zagrać w Tibię, bo mi się komp zepsuł i ledwo co nawet Metin2 działa, więc w nic innego nie pogram -.-

Ludzie mówią, że np. kiedyś było lepiej a teraz to tylko boty grają, mało ludzi gra, pustki na serwerze itp.

albo, że same dzieci neo itp.

czy to prawda, czy warto zaczynać od zera?

Daje lajki.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Ja jako takowy grcz polecam to nadal jest jedna z najlepszych gier na rynku ,długo stoi i jest atalizowana.

@ tak ludzi bywa na łeb na szyje ,ale nadal da sie spokojnie grac.

@@botów jest masa.

Opublikowano

Powiem tak zainwestuj 12.30zł w bota (bbot płatność sms-em) może nie jest on najlepszy ale zawsze coś, graczy ubyło w porównaniu do poprzednich 3-4lat bo większość dzieci nie radzi sobie z pewnymi aktualizacjami (sławne switchowanie czy zwiększony exhaust) dlatego większość gra na OTS 8.6. Osobićie polecam RL ale tylko i tylko z botem. przynajmniej takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

Siema, chce zagrać w Tibię, bo mi się komp zepsuł i ledwo co nawet Metin2 działa, więc w nic innego nie pogram -.-

Ludzie mówią, że np. kiedyś było lepiej a teraz to tylko boty grają, mało ludzi gra, pustki na serwerze itp.

albo, że same dzieci neo itp.

czy to prawda, czy warto zaczynać od zera?

Daje lajki.

ręcznie mało kto już gra , radzę żebyś zainwestował w bota albo pobral jakiegoś darmowego i grał.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

niewarto czasu tracic na rl. lepiej wl jakis ots, ja jak mam ochote pograc i chce zabic troche czasu to odpale soebie cos pogram jeden dzien i wystarczy ;D

12345ab.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...