Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co jest nie tak?

pulo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem oto taki cabal wogole nie chce mi sie wlaczyc. Gdy odpale za pierwszym razem ,,kuleczko sie pokreci'' i zero reakcji jak odpale drugi raz pojawia sie oto taki komunikat "Another launcher is already started. Do you want to terminate? ".

Najsiemszniejsze jest w tym to ze w srode zudateowalem cabala i gralem normalnie. Wczoraj znow nie chcial dzialac ale okolo godziny 22 sie odpalil i znow gralem. Teraz wrociłem z praktyk chce odpalic i znow lipton...

Firewalla wylaczalem wlaczalem i probowalem z antywirusem to samo wylaczalem i wlaczalem i tak czy siak nie dzialalo... mam Windowsa 7 64 bity komp jest nowy wiec wymagania do cabala przewyzsza o dwie glowy zgodnosc z win xp sp3 dawalem z win 7 tez dawalem i nie chce dalej dzialac.. czy ktos moglby wreszcie mi powiedziec co mam zrobic?? Prosze bardzo o pomoc i z gory dziekuje.

PS: usuwalem tez plik launcher i tez nie chce sie odpalic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...