Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc

matuch56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam 99lvl na pl, ale niestety zostal okradziony to nie posiadam eq , eq moge miec na ok 65lvl i moje pytanie gdzie moge sie odkuc , nowe mapy odpadaja bo dedam przy 2 grupkach red las slaby drop , postac Woj body all skill P

Opublikowano

99lvl i dał się okraść? Przyznaj się że kupiłeś czyste konto :) na taki lvl to potrzebne dobre itemki więc zgromadzenie eq zajmie Ci trochę czasu, jak mówisz ze możesz mieć itemki do 65lvl to polecam wyexpić kilka postaci do 30 na fb lub 40 i dt dt dt dt dt ale tak czy siak zajmie Ci to sporo czasu nie wiem czy nie warto było by zacząć od nowa

pozdrawiam

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Znam ten ból okradzionej ,wartościowej postaci :(

Tak jak pisał gamus m2 dropić KD albo wbić 35 średnie eq i dropic na BO Kamyki i sprzedawać , kupować jakieś itemki / branzy i chodzić do Dt i próbować pyknąć na +9 .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Myślę, że spokojnie się odrobisz. Dropa tworzysz, z czasem zaopatrzasz się na niego w jakiegoś riba z dobrymi śr, na metki idziesz a potem kuć itemki w dt. Oprócz tego można też próbować z rybkami.

Opublikowano

Posiadasz postać z 99lvlem i powinieneś wiedzieć, gdzie zarabiać.

Mniejsza o to.

Najlepiej odkuć się na DT, idz kilka razy na kowala, cos moze uda ci się zrobić.

Ewentualnie ja bym zrobił inną postać do dropienia 35lv m2, albo 75lv na mapki.

pozdrawiam

Opublikowano

fb według mnie odpada szkoda postaci gdy się dostanie bana, dt też odpada nawet na 99 bodym bez eq nie zrobisz dt, najlepiej zrób dropa 35 i bij metki, ja w 2 miesiące siedzenia w m 2 zrobiłem full eq 5bon :)

Opublikowano

Zajmi się dopem w m2, później DT, jak ogarniesz już troche EQ, graj wojem, to później to eq co zrobisz na drop'a możesz na dt zrobić.

Opublikowano

osobiscie myslalem , czy nie lepiej chodzic na te mapki nowe i zbierac bronie,stalki - ale nie wiem czy drop jet az tak duzy , ze ludzie ich nie zbieraja ,

Opublikowano

fb według mnie odpada szkoda postaci gdy się dostanie bana, dt też odpada nawet na 99 bodym bez eq nie zrobisz dt, najlepiej zrób dropa 35 i bij metki, ja w 2 miesiące siedzenia w m 2 zrobiłem full eq 5bon :)

Ale to nie ma ryzyka gdy tworzy tzn. noobchary i łowi nimi. Jedynie bany na FishBoty.

Ja polecam właśnie FB + Metki 45lv.-55lv. i dropić.

Choć ja na Tw. miejscu sprzedałbym tego 99lv.i zacząłbym grę od nowa.

Opublikowano

Osobiście zrobiłbym tak. Bo i tak wiem że kupiłeś konto ;)

Kupił jeszcze trochę yangów na allegro chociażby 10kk bez względu na jakim serwerze jest ta postać.

Zrobił woja bodego. I zrobił eq na 1 lvl +6/9 i dropił na metinach w m1 . Potem dozbierałbyś na eq do 35 lvl i zaczął dropić w m2 i od tej pory zbierałbyś kase na eq dla 99lvl'a.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...