Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak zarobić w Imetinie

sensy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam gre na serw. IMetin2 zawsze na nim chciałem grać ale zawsze nie umiałem tam zarobić na eq mam to was takie pytanie jak mozna tam zarobić kase na eq tak do 80lvl i dalej

Opublikowano

Kup stalke.

Zrób fajne bony.

Idz do kowala w dt i rob hwanga.

U kowala w dt nic nie płacisz ani perły ani nic.

Jesli spali spróbuj zrobic 2.

Jak zrobisz per hwanga to ładnie sie dorobisz :)

Mozesz tez krew zrobic :)

noxia-1373706722.jpg

Opublikowano

Na 80-90 lvl to najlepiej ulepszacze dropić ( futra+,liście,matowe itd) jednak jest to monotonne wybijesz się na początek.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Idź do red lasu i drop mnóstwo stalek i ulepszaj je i drop jeszcze PD'ki na 1h bo też o ile pamiętam można je sprzedawać.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tutaj padła jedna lub 2 dobre odpowiedzi a mianowicie robienie hw i dropienie ulepek ja oczywiście polecam ci dropienie ulepek jest szybsze i łatwo zarobkowe :P

Opublikowano

Chcesz latwego i dobrego spospobu na zarabianie? Pisz do ludzi ze chcesz kupic od nich konto.. niech przerzuca eq na inne konto i wejdz przez stronke, sprawdz czy maja maila zweryfikowanego, wiekszosc tego nie robi.. wyloguj sie powiedz ze jednak nie, ten wrzuca eq i czesto masz darmowe calkiem dobre eq ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...