Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie dropić!

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam taką postać na serwerze s22 ( orion ) a ,mianowicie :

Body 42 lvl Aura m5 Berek M3

Eq:

Fms sr 34 kd +4

Smiertelka +9 1,5k hp kd +3

zelak +9

ebo +9

srebrna +9

naszyjnik 1,5k hp

buty 1,5k hp

I teraz pytanie jak dobrze zarobić , co poleciacie

Chciałem zrobić wp'ka 35 metki m2/dolina

Wojem można powiedzieć nie ogarniam metkow 45 z buffem 25% ...

Poradźcie co mam zrobić bo mam przed sobą duży dylemat hmm... ?

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Coś jest nie tak , na pewno nie masz takiego eq .. Ze skillami na m1 można spokojnie bić te metki , bez buffow , tylko trzeba odlurowywać ...

Opublikowano

Odlurować mam odjeżdzać co chwilkę , to po 1 , po 2 mam takie eq nie kłamał bym .Co do odlurowywania tych mobow respi się tyle że jacie kręcę...

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Przecież same eq daje Ci 6k hp , do tego podstawa , kd w fms jak masz potwora , to w ogóle jest bomba na metki . To że sobie odlurujesz , to chyba nic się nie stanie , bo metek nie ma dużego i szybkiego respa . Ale w ogóle nie opłaca się bić 45 , dorób może coś więcej na siłę i na metki 60 .. Kamole dropić ..

Opublikowano

Albo coś kręcisz z tym eq albo nie wiem.

Z takim eq+ buffem nie ważne jest jakie masz skille... Polecam Ci iść na Sohan i bić Metki Diabła a nawet śmierci.. gdyż z takim ekwipunkiem i buffem nie powinieneś mieć namjmiejszych trudności.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

niech bije metki cienia :) na sohan nie da rady na metkach 55 bo deski go zjada .

A co do metkow cienia nie bij odrazu calego metka tylko jak juz jest ich wiecej to dednij lucznikow lub jesli zawadiaki cie zaatakuja to odejdz i je wybij powoli

Opublikowano

Z takim Ekwipunkiem to aż dziwne.

Poproś np. kumpla z gildii by je odlurowywał jeżeli nie dajesz rady.

Lecz wiadomo ,że każdy chce dojść sam do celu więc zainwestuj w zrobienie Ekwipunku +9,zielone mikstury

Bojowiec (ew. wierzchowiec najlepiej dzik),

Opublikowano

Klepac metki lub dropić medale ale medale to nei pewny zarobiek teraz warto tez kd +4 dropic w cenie są :)

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Wczoraj zawaliłem noc , i doszedłem do wniosku ze nie ma sensu bić metkow 45 ,a na lajcie daję radę 55 bez bufa , a kolega co wyżej napisal ze mnie deski zjadą to niech eh.... Metki 65 odpadają z krytem po 1,5k biję czyli lipa :/

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Metki 45 są ciężkie do ubicia pod względem ilości i sily respiących sie mobów.

Juz lepiej pustynia a nawet sohah.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...