Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytaie]Cody

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , od poczatku odkad gram ciagle sie zastanawiam jak uzywac te grade code 9yakie te krysztaly0 zawsze jak klikne prawym to nie mam dostepnej opcji apply,u kowala jakos ich wsadzic tez nie moge ,moglby ktos wyjasnic o co w tym chodzi?

Opublikowano

Przecież każdy code ma osobny opis, tak trudno się pouczyć angielskiego?

Tam jest dokładnie napisane do którego max lvla można dodać/usunąć i do jakiego przedmiotu

lubię pomagać ludziom.

Opublikowano

ugh..

są 3 rodzaje cody i 3 jak by jakości(?) oraz 2 różne przedziały lvl czyli razem 18 różnych codów

Istnieją :

Zielone - w nazwie agate, dodają potential do zbroi

Fioletowe - w nazwie chyba alteum, dodają potential do broni

Białe - w nazwie diamond, dodają potential do akcesoriów

Każdy z tych wyżej napisanych ma inną rzadkość ( rarity )

Nie wiem czy na normal są

Są Magic, Rare i Epic - ich nazwy mają odpowiednie kolory.. Oczywiście code o rarity magic są na itemy magic ;) itd..

Ostatnią rzeczą jest przedział lvl. Nie pamiętam jak z nazwą bo jakoś nie kułem nazw, ale różnią się chyba tylko w pierwszym słowie.. Te na mniejszy lvl mają Low, a te na większy coś innego :P. 1 przedział to : 24lvl i niżej przy zbroi i broni, przy biżuterii jest to 27/28/29 i niżej, np. kolczyki nie mogą być ponad 28 lvl albo naszyjnik.. Wszystko jest w nazwie, a dawno nie grałem :P 2 przedział to 40 lvl i niżej ^^

razem 18 różnych codów.. niektóre po 50g nawet chodziły, nie wiem jak teraz, ceny się strasznie zmieniają ^^

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...