Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] War Room - no Beta

BFH Polska

WAR ROOM  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie obecny War Room czy War Room Beta ?

2. 2. Nowe nagrody s?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spadające wartości nagrody spowodowane są tym, iż zdobywanie nagród (żelazne,brązowe, srebrne, złote) jest zależne od naszego wyniku dziennego. Jeśli nie gracie regularnie, tracicie wasze wynagrodzenia. Mam nadzieję, że pomogłem.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie chodziło mi o wyniki punktowe,tylko kiedy moge odebrać nagrody,czyli kiedy kończy się bitwa na jakimś polu?

Jarek Ci już odpowiedział :

Bitwa się kończy wtedy gdy wygra jakaś drużyna.

Czyli - dokładniej - wyjaśnię Ci na przykładzie. Grasz dla Nationalsów, gdy najedziesz na atakowane przez Cb pole, wyświetla się pasek. Na początku jest cały koloru przeciwnej frakcji - w tym przypadku na niebiesko. Z czasem, z ilością wygrywanych rund podczas gry, pasek zmienia się - wchodzi kolor twojej drużyny (frakcji). Kiedy ( w tym wypadku ) czerwony pasek dojdzie do końca, bitwa jest wygrywana, ty dostajesz nagrody, jak i pozostali gracze, którzy uczestniczyli w tej bitwie. Następna bitwa rozpoczyna się, jest tak samo, i tak w kółko. Mam nadzieję, że zrozumiałeś ( mniej więcej ) :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Witam,

udało mi się zdobyć ponad 100 tysięcy punktów, a złotej nagrody ani widu, ani słychu. Myślę, że nagrodę oblicza się za pomocą jakiegoś wzoru, na pewno bierze się pod uwagę umiejętności gracza.

post-491712-0-05913800-1366889152_thumb.png

Opublikowano

Witam,

udało mi się zdobyć ponad 100 tysięcy punktów, a złotej nagrody ani widu, ani słychu. Myślę, że nagrodę oblicza się za pomocą jakiegoś wzoru, na pewno bierze się pod uwagę umiejętności gracza.

Aha, czyli chcesz powiedzieć, że dalej masz jakiś problem z uzyskaniem nagród mimo tego, że w mojej odpowiedzi - dosłownie 2 - 3 posty wyżej - dokładnie wszystko wytłumaczyłem ? Rada - czytaj posty, potem zadawaj pytania -.-

BFH Polska ;)

Opublikowano

Tak, tyle że ten mój dzienny wynik był dużo wyższy. W BF H przez pewien czas nie grałem, więc dlatego ten wynik kuleje.

Aha, czyli chcesz powiedzieć, że dalej masz jakiś problem z uzyskaniem nagród mimo tego, że w mojej odpowiedzi - dosłownie 2 - 3 posty wyżej - dokładnie wszystko wytłumaczyłem ? Rada - czytaj posty, potem zadawaj pytania -.-

Czy ja napisałem, że mam jakiś problem? Nie, więc Ty się naucz czytać ze zrozumieniem. Stwierdziłem jedynie, że po osiągnięciu 100 tys. punktów moja nagroda nie zmieniła swojej wartości na złotą - nic nie pisałem o problemie z uzyskiwaniem nagród.

Opublikowano

@UP

Nie wiesz, co pisałeś w swojej odpowiedzi ?? Dodałeś, że na pewno bierze się pod uwagę umiejętności gracza. Przecież napisałem, że pod uwagę biorą średni wynik na dzień. Master też ci to napisał. Jeszcze raz mówię - czytaj inne posty ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Nie wiesz, co pisałeś w swojej odpowiedzi ?? Dodałeś, że na pewno bierze się pod uwagę umiejętności gracza. Przecież napisałem, że pod uwagę biorą średni wynik na dzień. Master też ci to napisał. Jeszcze raz mówię - czytaj inne posty ;)

A czy ja przeczę temu co Wy napisaliście? Sam zacząłeś, iż nie mogę otrzymać nagrody, a ja Ci mówię, że nie o to mi chodzi.

Mam do Ciebie pytanie: na czym podparłeś stwierdzenie, że "Nie wiem, co piszę w swoich odpowiedziach"? O tym, że wynagrodzenie dostaje się po zakończeniu każdej bitwy i wojny to ja doskonale wiem.

Ja Ci mówię, myśl przy czytaniu postów, to nie będzie takich problemów jak ten.

Opublikowano

A czy ja przeczę temu co Wy napisaliście? Sam zacząłeś, iż nie mogę otrzymać nagrody, a ja Ci mówię, że nie o to mi chodzi.

Mam do Ciebie pytanie: na czym podparłeś stwierdzenie, że "Nie wiem, co piszę w swoich odpowiedziach"? O tym, że wynagrodzenie dostaje się po zakończeniu każdej bitwy i wojny to ja doskonale wiem.

Ja Ci mówię, myśl przy czytaniu postów, to nie będzie takich problemów jak ten.

Nie będę się kłucił - spróbuję wytłumaczyć, jak małemu dziecku. Wywnioskowałem po tym, że napisałeś w swojej odpowiedzi, iż "nie dostałeś nagrody mimo uzyskania 100tys. punktów". Co z tego, jeśli liczy się średni wynik na dzień przy nagrodach ?? Do tego napisałeś, że przy "nagrodach bierze się na pewno umiejętności gracza". Widzisz to ? Już wiesz, gdzie to napisałeś ?? Mam nadzieję, że tak, ponieważ to jest bzdura - piszesz to, chociaż wcześniej wytłumaczyłem, o co chodzi przy wynagrodzeniach. Dlaczego to napisałeś ? Po co się kłucisz pomimo mojej racji ? Nie wiem ...

@EDIT

Gdybyś dalej nie wiedział, tutaj jest ten post, o który mi chodzi/którego nie przeczytałeś, pisząc odpowiedź z "problemem":

Spadające wartości nagrody spowodowane są tym, iż zdobywanie nagród (żelazne,brązowe, srebrne, złote) jest zależne od naszego wyniku dziennego. Jeśli nie gracie regularnie, tracicie wasze wynagrodzenia. Mam nadzieję, że pomogłem.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nadal nie potrafisz czytać rozumnie."Nie dostałeś nagrody mimo uzyskania 100tys. punktów" - sam to napisałeś. Mi chodziło o to, że nagroda nie zmieniła swojej wartości na złotą, a nie, że jej nie dostałem. I raczej to Tobie trzeba tłumaczyć jak małemu dziecku.

Jeszcze masz czelność podpisywać się jako BFH Polska i udzielać takich szczeniackich odpowiedzi... Ty jesteś reprezentantem polskiej wersji BF Heroes na tym forum? Na pewno nie.

Opublikowano

@UP

Kolego, przepraszam. Nie miałem złych zamiarów, mówiąc, że wytłumaczę jak małemu dziecku (czyli jak najprosciej) ... To była metafora, miałem nadzieję, że to zrozumiesz/wiedziałeś. Chciałem pokazać moje rozumowanie na ten temat od innej strony - mojej, jak odebrałem twój post. Jeszcze raz przepraszam za to, że odebrałeś mój post jako agresywnie nastawiony oraz że cię uraził ... :)

P.S. No, chodziło o to, dlaczego nie zdobyłeś złotej nagrody - powód : średni wynik/dzień, a nie, dlaczego nie otrzymałeś ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

BFH Polska myślę, że nie stało się nic :-D Każdy ma swój lepszy i gorszy dzień - jak coś to ja się nie gniewam.

A co do Ciebie Jangofet, musisz utrzymywać średni wynik (ilość punktów na dzień), aby zachował Ci się poziom nagrody. Jak nie będziesz grał, to z czasem będzie on automatycznie spadał. Mi z ok. 35 tys. punktów/dobę spadło do ok. 9tys. lecz nagroda się zachowała i nadal jest srebrna.

Opublikowano

@UP

:)

@2UP

Musisz pilnować średniego wyniku na dzień. Nie będziesz grał 1-2 dzień, wynagrodzenie spada.

P.S. W tym temacie już napisałem ten powód, czytaj inne posty, możesz znaleźć odpowiedzi na swój problem ;) Taka rada.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Moim zdaniem świetna rzecz. Teraz ci którzy nie wydają na BFH nie powinni marudzić, co prawda dłużej muszą popracować ale ze skrzynek często lecą Unlimited. Dostałem dziś butki Wyzwoliciela :)

iuub.png

Opublikowano

A ja Implant Dr.Doktora na unli, ale nieładnie wygląda. Teraz kolejna wojna

Opublikowano

@UP

Od tego jest odpowiedni temat na forum oraz na stronie BFH. Jeśli EA da jakiś nowy kod, na pewno dostaniesz go na e-maila. Na ten czas żadnego nie ma.

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...