Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer na Debianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak, ale wiem, że się da.

Zostawiam Ci link do tematu, mam nadzieje, że czegoś się dowiesz

http://www.mpcforum.pl/topic/131917-prywatny-serwer-metin2-na-debian-linux-ssh/

Czasami myślę, że niektórzy powinni dostać blokadę na pisanie w tym dziale... To nie pierwszy raz, gdzie widzę, ze piszesz takie głupoty, że aż oczy krwawią. Gdzieś ty widział serwer MT2 na debianie? Od kiedy kernel FreeBSD = Debian? Litości... Jeżeli chcesz ponabijać sobie posty, to pisz to czego jesteś pewny lub zmień dział i spamuj w prezentacjach.

Wybaczcie mi uniesienie, ale ile razy można czytać te same głupoty autorstwa tej samej osoby? To jest dział, w którym użytkownicy chcą otrzymać pomoc, a nie zajęcie na nudy. Przeczytałem już masę Twoich postów, które mnie zwaliły z nóg - zawsze to olewałem, lecz teraz już nie mogłem.

@Top

Na Debianie postawisz serwer Metin2 pod 1 warunkiem - zdalny pulpit + Virtualka. Oczywiście jest to głupota, dlatego nikt tego nie robi. Jeśli nie ma w ofercie tej serwerowni FreeBSD to zmień ją - na rynku jest teraz masa serwerowni udostępniających VPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...