Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czołg premium do 3tys golda, jaki wybrać?

yakuza999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do wydania 3tys golda na czołg premium i moje pytanie brzmi: który był by najlepszy? mam na oku amerykański t14 5 tieru i niemiecki t-25 również 5 tier :) byłbym wdzięczny za pomoc bo nigdy nie miałem doczynienia z tymi czołgami premium i może ktoś by coś doradził ;p

yyakuza.jpg

Opublikowano

Witam, mam do wydania 3tys golda na czołg premium i moje pytanie brzmi: który był by najlepszy? mam na oku amerykański t14 5 tieru i niemiecki t-25 również 5 tier :) byłbym wdzięczny za pomoc bo nigdy nie miałem doczynienia z tymi czołgami premium i może ktoś by coś doradził ;p

Może poczekaj na promocje i kup pz'tke s

Opublikowano

ThePro dobrze mówi. Poczekaj na promocje i kup Pz IV S. Lepiej wyjdziesz. Bardzo fajny czołg z dobrymi zarobkami. A jeżeli nie chce ci się czekać, to Churchill III to najlepszy wybór.

Opublikowano

wlasnie sie nad nim zastanawiam bo ma w miare dobre dzialko ale nw czy kupic premium na misiac czy czolg do zarabiania kredytow, nw co sie bardzie oplaci na dluzsza mete ;]

yyakuza.jpg

Opublikowano

a co powiecie na d max? niszczyciel 6 tieru :) doszlo akurat 300 golda za zmianke hasla ;p a podobno ma calkiem niezle dzialko :) wiec kolejna opcja do wyboru

yyakuza.jpg

Opublikowano

A ja podepnę się do tematu. A mianowicie co byście bardziej polecili T14 czy Churchill'a III? Jakie są wasze wrażenia z gry tymi czołgami? Z tego co wyczytałem ze statystyk to church jest bardziej opancerzony lecz wolniejszy z szybszym, ale słabszym działem. T14 zaś ma więcej pancerza na wieży, mocniejsze działo lecz wolniejsze, jest szybszy ale ma znikomy pancerz kadłuba. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Oba są bardzo fajne, ale jednak Churchill jest lepszy. Odczuwa się o 20 większą penetrę i lepszą celność. Kadłuby oba mają twarde, ale T14 ma pod takim kątem że o.O Wieża Churchilla jest miękka, ale dzięki swojemu pancerzowi i działu wygrywa ze wszystkim 1vs1. Mam oba, ale na Churchillu gra mi się zdecydowanie lepiej.

Opublikowano

A mnie ciągle ciągnie do T14. Nie wiem czemu ale coś w środku mi mówi abym właśnie amerykańca kupił a nie ruska. Dziś grałem na testowym T14 i nie mogłem su100 we właz dowódcy przebić. A churchillem zagrałem bitwę i tak pojechałem, że nie miałem okazji do strzału, więc nie wiem jak z działem. Każdy, którego zapytam mówi mi, że churchill jest lepszy, a jednak coś wewnątrz powstrzymuje mnie od kupna. A! i jeszcze jedno pytanie: czytałem gdzieś jak mniej więcej działa MM. I jak to się tyczy tych czołgów? jaką mają zdolność bojową (chyba to tak było)? Do jakich tierów wrzuca?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...