Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie zacząć..

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Nastała mnie dziś ochota aby uciec z mojego Kochanego, zaboconego, zlagowanego serwerka Polska 1.

Przekonało mnie do tej ucieczki to iż na Szefka majora trzeba juz grubo ponad 1 mln pkt rangi.. ;P

I teraz moje pytanie..

Gdzie grać..?

Chodzi mi żeby głównie ranga Ładnie, szybko wchodziła (Nie to co PL1) oraz żeby było sporo Polaków. :)

Rozmyślam nad Czechy 3 oraz GE7.

Czekam na wasze propozycje. Jak macie konta na polecanych serwerach to mówcie jaką macie range i ile pkt. :)
Opublikowano

Hahahahahahah GE7 - z tego co wiem to major chodzi po 650 k ze słabszego konta, a z lepszego - płk - 2,5 bodajże.
Także co tu masz zaczynać.. dobre sobie. Dead serwer jak chodzą boty, a jak nie chodzą to dla odmiany latają wszyscy.. potem wychodzi ibot i OS i zaczynają wylatywać noobki na kontach sfe siekąc z drugiego konta mapy nawet niewidki.
Nie wiem jak na czechach 3 ale od ge7 - keep out ;)

7yo9.png

Opublikowano

Ja polecam Gb4, ja tam gram i jak narazie jest dobrze ;D polecam batony albo eic, ja jestem w ziemniakach. ;D Gram miesiąc normalnie i w sumie tylko na trialach bota (:D) to jak narazie to mam 2 irisy 12lf3, 5pp i 32k uri ;D.

Opublikowano

Nie ma takiego serwera 8S Jeśli grasz dla rangi to albo bocisz non-stop bijąc alienki na mapach x2,x3,x4 albo wkładasz w grę sporo kasy i bijesz statki. Dodam że im starszy serwer tym trudniej dogonić czołówkę by mieć przyzwoitą rangę i grając "ręcznie" bez przelewów nie dogonisz nigdy nikogo a przepaść będzie się tylko powiększać. AMEN

Opublikowano

Masz problem z wyborem serwa ? Zajrzyj tu http://online.darkorbitbots.net/ ! ; )

hmm ta strona nie mowi wszystkiego :) ja bym ci polecił gb4 sam tam gram z rangą nie ma problemow. Na handlu nie ma cen z kosmosu jesli ci juz tak zalezy na randze to polecam usa 3 lub usa 2 albo meksyk 1 :D tam szybko ranga leci :D ale mało polaków zato gra :D

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...