Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie War Rock

CzokLeCik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer globalny oceniam na 6/10. Niektorzy twierdza ze zmniejszyla sie liczba hackerow ale nadal ich obecnosc zniecheca do gry na globalu.

Mozesz wybrac serwer prywatny (najwiecej gra na WRPSP). Strona: wrpsp.eu. Nie ma tam hackow, szybszy exp i wiecej broni w sklepie bez premium ktore musisz kupic na globalu zeby kupic lepsze bronie.

Ja osobiscie gram na wrpsp i gra sie o wiele lepiej niz na globalu, przynajmniej mi.

Opublikowano

A ja dam 9/10 ponieważ gra jest bardzo fajna i mam do niej pewny "sentyment".Można grać na explosive,DeadMatch BattleGroup i jest bardzo fajnie.Polecam ci zagrać w tą grę :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

ja daje 7/10 jeżeli ogarniasz grę i masz dobry internet to ogarniesz ale niedoświadczeni gracze obrywają od p2p dobrą alternatywą jest jak wiadomo warrock psp lecz w nim trzeba mieć dobrego tzw. "skilla" bo podwyższony damage i wiele "koxów" też robi swoje

Opublikowano

Gra nie ma wirusa. Jeżeli wyrzuca Tobie antywirus plik WarRock.exe to tylko dlatego, że ten plik jest "zabezpieczony" przez obfuscator więc nie masz się czego bać :).

Gra jest zajebista od razu po update puki niema update cheatów. Potem większość na wspomagaczach gra.

7/10

1365881062-U68160.png

Opublikowano

tak jak koledzy napisali nie ma żadnych wirusów

Globalny serwer: pełno cheatów ocena:4/10

Prywatne serwery: zero chetów uczciwa gra troche bugów 8/10

:P

Opublikowano

Co do globala daje 8/10.

Mozna znalesc jakis clan i grac z klanowiczami pomiedzy soba.. Ja tak robie ;) I jestem zadowolony(:

Oczywiscie tak jak UP-y, hacki sa,byly i beda;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...