Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset Komputera ?

Quanros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdzecznie.

Mój problem wygląda tak, że gdy próbuje włączyć drugiego metina nagle komputer mi sie resetuje.. nie wiem o co chodzi i nie wiem jak to naprawić, moglibyście mi powiedzieć ?
Bo nie chce tracić czasu na wystawianie sklepu na jednej postaci, tylko na jednej sklep a na drugiej normalnie grać.
Serdecznie dziękuje za odpowiedzi :) Daje lajka za pomocne :)

Opublikowano

Przeciążenie procesora/ramu :) Zwłaszcza jak logujesz się na ch gdzie jest jak najwięcej osób np. w m1 i obiema postaciami coś robisz ;) Wtedy może Ci bardzo obciązyć procesor.

Opublikowano

Nie powiem wam dokładnie jaki mam zasilacz no ale dziwne to, że WoWa 2x moge włączyć i bez problemu chodzi.. a WoW no.. nie oszukujmy sie ale wymaga więcej niż metin.

Opublikowano

Co się tak czepiliście tego zasilacza może komputer ma zakurzony i osiąga wysokie temperatury i dlatego resetuj. Ściągnij program hw monitor uruchom go i włącz jakaś wymagającą grę ten program zapisze ci jaka była maksymalna temperatura oraz podaj wszystkie podzespoły jakie twój komputer posiada (procesor , zasilacz, karta graficzna, itp. )

Opublikowano

Jak komputer ma wysokie temperatury , to włącza się tzw. kontrolka , alarm , pika na pół domu więc wtedy wiesz co jest źle . A skoro chodzi o szybkie wyłączenie się to z pewnością jest to zasilacz . I jeszcze pytanie , czy nie masz czasem żadnych w komputerze nowych części oraz czy wyłączenie komputera jest poprzedzone charakterystycznym piknięciem .

Opublikowano

Piknięcie jest przy włączeniu komputera. :P (Bynajmniej u mnie)

Spróbuj ustawić wymagania na najmniejsze, otworzyć na początek konto ze sklepem, wystawić przedmioty, zminimalizować konto ze sklepem i następnie dopiero główne, jeśli to nic nie daje, problem jest po stronie zasilacza tak jak piszą pozostali użytkownicy i jest prawdopodobieństwo, że wymaga wymiany, ponieważ padnie Ci po jakimś czasie i w ogóle komputer się nie włączy do czasu zakupu nowego.

Byle nie zanosić do naprawy, ponieważ oni w większości jedynie popsuć potrafią, pozornie działa przez parę dni, później wkładasz kolejne pieniądze naprawę kolejnych błędów ...

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Dobra znawcy :P , najpierw niech pan poda podzespoly a niue ma tak ze poprostu komputer jest za slaby :P? Wow tutajnic nie ma do rzeczy poniewaz wow jest na maxa zaopmaylizowany : ) gram w wowa 8 lat i wiem cos ;P Dlatego Prosze podac procesor Karte i ram i ten nieszczesny zasilacz bo zgaduje ze noname 200w ;D

Opublikowano

Myślę że problem leży po stronie zasilania, lub po prostu gdy odpalasz drugiego metka, przeciąża się jakaś część i automatycznie wyłącza. Możesz ewentualnie podać jaki sprzęt posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...