Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bota

Tiron91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tutaj pytanie do uzytkownikow co uzywaja botow czy jest jakis bot pod tibie 9.85 iz na Ta nie ma co czekac ;/ potrzebuje bota co sam chodzi i wali potworki i zbiera lota prosze o linki z dzialajacymi botami dziennie patrze na Ta od 2 tygodni i nic niema aktualizacji ;/

Opublikowano

niechce red bota ale to jest lipa a nie bot raz go sciahlem i mailem hacka

To pewnie jakieś gówno ściągnąłeś z neta ;)

Ja sam boce Redbotem i nie dostałem hacka ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

niechce red bota ale to jest lipa a nie bot raz go sciahlem i mailem hacka

Jak ode mnie z tematu pobrałeś i miałeś hacka to powiem ci tylko wypierdalaj migiem z mpc forum WYCZYŚĆ PC I DOPIERO WBIJAJ, a nie siejesz ferment że miałeś hack. Nawet jak innego ci poda ktoś to znów bd pisać że hack miałeś przez tego i tego bota. -.-

Opublikowano

ty czlowieku nie pobieralem od ciebie wiec zbastuj ze slowami bo jak bym byl administratorem tego forum to ty juz lecisz z forum za slownictwo !

Opublikowano

West Side 4ever a jest jakies spolszczenie do neigo jak go ustawic zeby wchodzil po drabince itd ? lotowal

mam bota klikam targeting wszystko zaznaczylem ale nie bije potworow why ? mam fire sworda podpowiedz jak go ustawic

Opublikowano

West Side 4ever a jest jakies spolszczenie do neigo jak go ustawic zeby wchodzil po drabince itd ? lotowal

mam bota klikam targeting wszystko zaznaczylem ale nie bije potworow why ? mam fire sworda podpowiedz jak go ustawic

Z tym spolszczeniem to mnie nie rozmieszaj proszę , masz od tego forum redbota tam masz all opisane wystarczy pierw poszukac a nie odrazu pisać żeby ktoś za Ciebie coś zrobił...

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...