Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I jak tu zdobyć w szkole bardzo dobre zachowanie?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki mega problem w szkole. Jestem w szkole podstawowej im. Jana Trepczyka w Miszewie.( Tak jak by co )

Nauczyciele czepiają się o wszystko... Dzisiaj ( 18.04.13 ) w szkole P.derektor nakrzyczała na mojego kumpla za to że kaszle... Albo , że biegamy po szkole i ciągle krzyczymy , chociarz że wszyscy spokojnie sobie gdzieś usiądą i spokojnie rozmawiają. Nie mam pojęcia co robić... Jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę o plną odpowiedź , bo tak nie może być... Rzebym dostał się do gimnazjum do którego chce iść muszę mieć średnią powyrzej 4.00 a zachownie bardzo dobre. Jak by co idę do gimnazjum nr.18 zespół szkół nr.13 , bardziej dokładniej obok takiego przedszkola... I co tu dalej pisać? Jedno: POMOCY!!!

( Jak by co przepraszam za błędy )

Opublikowano

Jak możesz poprawić ?.Nie gadaj na lekcjach zostawał po lekcjach dla "dobra" szkoły pomagaj nauczycielom.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Popraw ortografię to przyjmą Cię do każdego gimnazjum. Za takie bzdury nic Ci nie grozi.

Taa... powiec to nauczycielom.

Jak możesz poprawić ?.Nie gadaj na lekcjach zostawał po lekcjach dla "dobra" szkoły pomagaj nauczycielom.

Próbuje to robić , ale jak za coś się wezme i zaczne coś robić po lekcjach ( np. ostatnio zgarniałem liście z boiska ) to od razu napada na mnie że to robie źle... Karze oddać grabie i mówi żebym już więcej tego nie robił. Najlepsze jest to że to zrobiła przy mojej mamie która widziała jak ja grabie i mówi że robie to dobrze. Wogóle co to jest " źle grabie" jak dla mnie to jest śmieszne.

Opublikowano

Taa... powiec to nauczycielom.

Próbuje to robić , ale jak za coś się wezme i zaczne coś robić po lekcjach ( np. ostatnio zgarniałem liście z boiska ) to od razu napada na mnie że to robie źle... Karze oddać grabie i mówi żebym już więcej tego nie robił. Najlepsze jest to że to zrobiła przy mojej mamie która widziała jak ja grabie i mówi że robie to dobrze. Wogóle co to jest " źle grabie" jak dla mnie to jest śmieszne.

Od kiedy to liście są na wiosne ? Chyba, że to jesień była ;d

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Wy tutaj nic nie zawiniliście ... miejcie to gdzieś co do was gada , jprdl ... chyba kaszleć każdy ma prawo.

Takich nauczycieli to tylko zgłosić można do kuratorium oświaty :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam taki mega problem w szkole. Jestem w szkole podstawowej im. Jana Trepczyka w Miszewie.( Tak jak by co )

Nauczyciele czepiają się o wszystko... Dzisiaj ( 18.04.13 ) w szkole P.derektor nakrzyczała na mojego kumpla za to że kaszle... Albo , że biegamy po szkole i ciągle krzyczymy , chociarz że wszyscy spokojnie sobie gdzieś usiądą i spokojnie rozmawiają. Nie mam pojęcia co robić... Jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę o plną odpowiedź , bo tak nie może być... Rzebym dostał się do gimnazjum do którego chce iść muszę mieć średnią powyrzej 4.00 a zachownie bardzo dobre. Jak by co idę do gimnazjum nr.18 zespół szkół nr.13 , bardziej dokładniej obok takiego przedszkola... I co tu dalej pisać? Jedno: POMOCY!!!

( Jak by co przepraszam za błędy )

Mój kolega kilka lat temu miał średnią 2.0 i zachowanie na 2 (chyba nieodpowiednie) i przeszedł spokojnie.

To jest gimnazjum oni MUSZĄ cię przyjąć więc nie płacz.

Opublikowano

W mojej szkole podanie piszesz do dyrki, ona ci daje jakies zlecenie i zachowanie cacy na koniec roku. Wszystko zależy od bullet drop broni, jeśli jest mał to pustynna jeśli jest duży jak w l96 to range proste

Opublikowano

Beka. Co to szkoła dla nienormalnych? Zadupie jakieś chyba, żeby takich nauczycieli mieć. Poza tym, co ty kurwa sługa jesteś? Pojebało cie żeby sprzątać boisko, kupować papier do ksero itp? Nie ma tego w prawach uczniach. A jak ci wstawi złe zachowanie, za kaszlenie itp. To zgłoś to do Oświaty, a oni się tym zajmą. Beka.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ocena z zachowania zależy od szkoły.

Ja w podstawówce miałem kilka stron uwag, a miałem 5 z zachowania.

A teraz miałem chyba 4 w pierwszym semestrze, miałem mało uwag, ale 4 dlatego że nie robiłem nic ponad (konkursy itd.).

To wszystko zależy od szkoły.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Sami posadzacie go o zla ortografia, a sami nie umiecie czytac regulaminu.

Zrob cos dla dobra szkoly, jakis referat o alkoholu itd

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Mój kolega kilka lat temu miał średnią 2.0 i zachowanie na 2 (chyba nieodpowiednie) i przeszedł spokojnie.

To jest gimnazjum oni MUSZĄ cię przyjąć więc nie płacz.

Tak ale ja jestem z innego regionu. Znaczy że ja mam szkołe w żukowie która musi mnie przyjąć , a oni nie muszą...

Opublikowano

Dobrze, że napisałeś namiary, wpadniemy z chłopakami, zrobimy porządek. Możesz spać spokojnie :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Za zastraszanie i zmuszanie do niewoli (tutaj chodzi o zakaz kasłania) grozi odpowiedzialność karna. Zgłoś to prokuratorowi :)

Opublikowano

Za zastraszanie i zmuszanie do niewoli (tutaj chodzi o zakaz kasłania) grozi odpowiedzialność karna. Zgłoś to prokuratorowi :)

Gdyby wiedzial chociaz kto to...

Nie mam zadnego pomyslu pozatym od kiedy do gimnazjum sa jakies wymagania? Chyba ze jestem tak stary ze juz nie pamietam :D

Musi byc jakis na to sposob pozatym troche przesada nie slyszalem jeszcze o czyms takim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...