Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]dodanie subforum do dzialu wot-a

mixer21

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci sie ten pomys??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam propozycje aby dodać sub do działu wota "media"

Można było by dzielić sie wynikami.

Wiem że istnieje jeden temat i w nim można wrzucać ss-y . Ale wiadomo wszystko nie jest przejrzyste i słabo to wygląda.

w innych działach takie subforum bardzo dobrze funkcjonuje.

Prosze o opinie

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jeśli by się znalazła większa grupka która by wrzucała swoje powtórki to czemu nie ale tylko pod warunkiem że licznik postów w tym dziale byłby wyłączony.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jestem na tak, jednak wydaje mi się, że nie byłoby dużego zainteresowania.

W Metin2 jest taki poddział, jednak nie są w nim liczone posty. W tym może być tak samo.

Opublikowano

Jestem na nie jest już temat od tego więc po co subforum ... logic i tak nie ma dużego zainteresowania tym tematem.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jestem na nie jest już temat od tego więc po co subforum ... logic i tak nie ma dużego zainteresowania tym tematem.

Skoro ten temat już powstał to prosiłbym aby się wypowiadały osoby co przynajmniej przeglądają to podforum.

76561198001815076.png
Opublikowano

Każdy by miał swój temat z swoimi powtórkami, ss itp. Dla mnie mnie bomba.

Jakos strasznie duzo to sie w tym dziale nie wypowiada, wiekszosc tematow to ktory czolg wybrac, nie ma sensu zakladac subforum dla ~15 osob
Opublikowano

Jakos strasznie duzo to sie w tym dziale nie wypowiada, wiekszosc tematow to ktory czolg wybrac, nie ma sensu zakladac subforum dla ~15 osob

My tu mówimy o sub forum Media gdzie będziemy dodawać ss itp. a nie tematy jaki czołg wybrać.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

My tu mówimy o sub forum Media gdzie będziemy dodawać ss itp. a nie tematy jaki czołg wybrać.

Czytanie ze zrozumieniem - wysoki poziom, chodzi mi o to że na forum wota rzadko zdarza się temat inny od tego "jaki czołg wybrać"...

W takim subforum temat założy może z 15 osób nie więcej

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem - wysoki poziom, chodzi mi o to że na forum wota rzadko zdarza się temat inny od tego "jaki czołg wybrać"...

W takim subforum temat założy może z 15 osób nie więcej

Nie że każdy użytkownik sobie założy własny temat tylko jedna bitwa/ss z epic score/powtórka z jakiegoś wydarzenia, cw, kompanii, whatever :)

No i oczywiście licznik postów off.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak dla mnie Pomysł Bomba ; ) Mam całe mnóstwo powtórek więc mugł bym wrzucać : ) Co z licznikiem postów to jak najbardziej się zgodzę ze cza by było wyłączyć tą funkcję w tym osobnym dziale :) Ogulnie pomysł naprawdę dobry gdyż mamy pare osób aktywnych na tym Forum z działu Wota ; ) Jestem Za ! : )

Opublikowano

Na tak, ale zaliczanie postów musi być włączone.

To jest zwykłe pod forum więc posty muszą się zaliczać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A ja jestem na tak, można to wprowadzić jako dział testowy :). Nie wypali to się usunie.

Polać mu :)

ja naprawdę myśle iż to będzie fajna opcja, każdy będzie mógł sie dzielić swoimi osiągnięciami bądź śmiesznymi scenkami.

stworzyć dział można , jak nie wypali to wezme to na siebie , gdyż ja stworzyłem ten temat ^^.

proszę o dalsze opinie , bądź administratora co o tym myśli.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Polać mu :)

ja naprawdę myśle iż to będzie fajna opcja, każdy będzie mógł sie dzielić swoimi osiągnięciami bądź śmiesznymi scenkami.

stworzyć dział można , jak nie wypali to wezme to na siebie , gdyż ja stworzyłem ten temat ^^.

proszę o dalsze opinie , bądź administratora co o tym myśli.

Pozdrawiam!

Ty się o to nie bój bo od tego jestem ja^^

#tak

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...