Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Metin2-board

grubs0n2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wczoraj ktoś do mnie napisał w grze z zapytaniem (tutaj treść naszej krótkiej rozmowy)

On-Za co ban.

Ja-Jaki ban?

On-podobno masz mieć bana za co?

Ja-Gdzie tak słyszałeś?

On-Na metin2-board.pl jest na ciebie zgłoszenie z SS (Screen-shot) .

Ja-e tam (żeby się odczepił bo wiem, że nie mam bana a ta osoba wyłudza pasy)

no nic wszedłem z ciekawości na ta strone metin2-board żeby zobaczyć jak wygląda(NIE LOGOWAŁEM SIE!!)

zobaczyłem też źródło strony znalazłem tam kilka ciekawych treści np. wiadomość typu: Wysyłając passy do mnie zmieniają one właściciela nie mnie. Widać osoba wie co robi... lub adres e-meil [email protected] (pewnie na tego meil-a wysyłane są passy) oraz 2 numery myślę, że są to nr. GG.

1 numer-1044724

2 numer -6070225

Drodzy użytkownicy pod żadnym pozorem nie wchodźcie na tę strone są to strony wyłudzające passy, i teraz takie pytanie, czy można to gdzieś zgłosić aby osoba to robiąca (właściciel strony) poniosła tego konsekwencje? bo wiem iż łatwo się na to nabrać i wiele osób z pewnością już okradł i dalej będzie to robić...

Opublikowano

Po prostu nie daj się wkręcić.

Raczej ta osoba nie zostanie osądzona, skoro pisze;

Wysyłając passy do mnie zmieniają one właściciela nie mnie.

Wystarczy czytać co pisze.

A na dodatek gdybyś miał dostać bana, to już byś go dostał, a info o banie przychodzi na e-maila(zawsze możesz sprawdzić) to raczej logiczne.

Opublikowano

Nie podawaj tego linku tutaj gdyż to z perspektywy moderatora wygląda na współprace z taką stroną.

Dobra przestroga by nigdy nie dać się nabrać. Może poświęcę chwilę i skrobnę tut'ka na szybko.

Opublikowano

NIESTETY ZOSTAŁEM OFIARĄ TEGO CZŁOWIEKA STRACIŁEM WSZYSTKO 150kk na solarze jego sklepik i nick McDonallD jak by ktoś chciał no ale cuż uwierzył w to że są jakieś ss na mnie naforum i tyle muj bład oczywiście napisałem do supp żeby się tym zajeli

Opublikowano

NIESTETY ZOSTAŁEM OFIARĄ TEGO CZŁOWIEKA STRACIŁEM WSZYSTKO 150kk na solarze jego sklepik i nick McDonallD jak by ktoś chciał no ale cuż uwierzył w to że są jakieś ss na mnie naforum i tyle muj bład oczywiście napisałem do supp żeby się tym zajeli

Nikt ci już nie pomoże.

Team metin2 nie odpowiada za takie rzeczy.

Możesz jedynie zgłosić strone, która wyłudza dane, ale z tego co wiem nic nie zrobią, bo pisze tam, że konto zmienia właściciela.

Ew. Policja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...