Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie tablet

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam dziś dwa pytania ;d
1. po ilu naprawach gwarancyjnych mogę się ubiegać o nowy model, oraz czy wgl mogę (tablet, firma GoClever)
2. używam go tylko do pisania na lekcji i ew. gier w trakcie 1 lekcji (religia) czy jest netbook w jakimś dobrym stanie który kupiłbym za ok. 500-700zł ? co by bateria mu trzymała z 5-7-8 godzin? \ czy moze lepiej zostawić do tych celów tableta ? ;d
wiem że to dość dziwne ale chciałbym mieć na netbooku coś windows 7 najlepiej, (by po prostu na nim ruszał a gry to np. minecraft lub flatout 2)
Wiec za najlepszą odp. daje rozwiązanie i like

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy minecraft nie jest jakąś szczególnie wymagającą grą : )

Znajomy często nosi przy sobie netbooka i wciąż w jakieś gierki słabsze gra. Bateria (nowa) trzymała mu tak od 8.00 do 0.00 : ) Musi często ją "formatować" żeby mu za szybko nie padała : )

Opublikowano

szczeże... nie jest zły ale netbook jest lepszy ;p
mam go już rok ;d wiec ... widzę na razie niskie ceny ;p ostatnio (czyt. przed świętami ;d) były po 600zł tera ledow 300 dostanę. do wakacji przboleje. dostane z 400 dołoże 300 i kupię do technikum jakiegoś netbooka ;d dobrego ;d

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...