Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakowanie Oraz Rozpakowywanie Za Pomocą File Archivera

Asparte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoim pakerem wszystko ladnie pakuje :) aleee ... gdy spakuje te pliki i wrzuce to wywala mi blad taki clipboard01yc.jpg Nawet gdy spakuje nie edytowane pliki to wywala mi taki blad, jest na to jakas rada?:]

Edit: hahaha nie no to juz jest nie normalne :P trzeba po prostu wkleic ten caly folder ymirwork na dysk D i hula, a ja glowkowalem 5 godzin co zrobic :] :P i juz Czerwonej furi nie mam w lewym rogu monetka sie koluje hehe :P

Razor Mam ogromna prosbe mogl bys jeszcze wrzucic pakery ( PC, PC2, Season1 i Season2 ) Bede Ci naprawde bardzo wdzieczny

xfz40l.jpg

Opublikowano

Hmm. Jak rozpakowuje root z 2009 Fe i potem go tym pakuje to spakowuje. A jak rozpakowuje ten z 2008 to nie. Podesle ktos packera do roota z 2008?

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Razor509 a wiesz może czemu np. Rozpakuje sobie elegancko locale_hongkong i spolszcze locale_game żeby Client Chiński był już w miarę spolszczony to dla czego mi nie chce spakować go z powrotem ze spolszczonym plikiem bo jak pakuje normalnie chiński plik to mi go spakuje a spolszczonego nie wtf >?

Opublikowano

Razor509 a wiesz może czemu np. Rozpakuje sobie elegancko locale_hongkong i spolszcze locale_game żeby Client Chiński był już w miarę spolszczony to dla czego mi nie chce spakować go z powrotem ze spolszczonym plikiem bo jak pakuje normalnie chiński plik to mi go spakuje a spolszczonego nie wtf >?

Różne pliki locale_game różnią się między sobą wpisami, przykładem jest Twój chiński i polski plik. Porównaj sobie wszystkie wpisy w obu plikach, napewno czegoś nie będzie w chińskim, a będzie w polskim, albo na odwrót, dlatego wszyskie wpisy polskie muszą być ułożone w takiej samej kolejności jak chińskie wpisy, poza tym jeżeli w polskim pliku jest załóżmy więcej wpisów niż w pliku chińskim, to poprzez porównanie usuwamy z polskiego wpisy, których nie ma w chińskim ^^.

Robota jest czasochłonna, wiem bo sam tłumaczyłem sobie klienta niemieckiego, poza tym jest jeszcze jedna sprawa, jeżeli Twój chiński klient nie posiada czcionki, która obsłuży polskich znaków typu ż, ł, ó itp., to w słowach, zdaniach itd. w miejscu tych znaków, będziesz miał różne wygibasy, więc dodatkowo jeżeli czcionka nie obsłuży polskich znaków, to będziesz musiał jezcze polskie teksty przerabiać na takie bez znaków ł, ż, ó itp., a powiem Ci że najgorszy plik do przerobienia, to item_desc.txt :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ALE ARCHEOLOG!!!!!!O MAJ GAD!!!!!!!!!! WYMIATACZ MISZCZU xD Bez warna sie chyba dla niego nie obejdzie xD.

RootPack.xml przeciągasz ;p.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

@up

coś Ci się pomyliło... w pierwotnym temacie (link w pierwszym poście) jest więcej info i nowa wersja :>

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

@ up

to znaczy że pomyślnie spakowało...

http://www.mpcforum.pl/topic/83420-metin2-file-archiver/

tu jest nowa wersja jak komuś ta nie działa

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...