Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Świecenie

mazda0988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz zmienić to w pluginach, poszukaj na necie z pewnością jest taki poradnik.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Musisz zmienić to w pluginach, poszukaj na necie z pewnością jest taki poradnik.

wszystko przepatrzyłem i nic mi sie wydaje że to trzeba w pc common effect armor i jakoś zwiekszyć w xxxx.mse ale nie jestem pewnien

Opublikowano

w mse sobie skopiuj to co odpowiada za babelki tak zebys mial podwojnie albo potrojnie i pobaw sie troche , zmianami kierunku

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

na 100% tak jest jak mowie :) mususz poprostu podwoic wpis babelkow i wtedy bedzie ich dwarazy wiecej tak jak na filmie , wiem bo to robilem sorry gotowca ci nie zrobie pomysl sam co zle robisz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Widze ze przez 4 dni nie ruszyles kurwa dupy zeby cos z tym zrobic mimo ze cie naprowadzilem na dobra droge i teraz naprawde osoba z iq powyzej 60 by to zrobila, GOTOWCA CI NIE DAM

ktos kiedys napisal ze "dzieci na mpc uznaja zasade brac i spierdalac"

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Widze ze przez 4 dni nie ruszyles kurwa dupy zeby cos z tym zrobic mimo ze cie naprowadzilem na dobra droge i teraz naprawde osoba z iq powyzej 60 by to zrobila, GOTOWCA CI NIE DAM

ktos kiedys napisal ze "dzieci na mpc uznaja zasade brac i spierdalac"

kurde ja nie chce gotowca .... ja chce jakis mini poradnik jak to zrobić bo ja robie juz kilka dni to jedyne co to o jakies 2 bombelki zwiekszyłem ( nie wiem jak ) i dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...