Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INTERNET

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, bez trolingu bo tych kurew nie lubię pierdolonych gremlinów co ich biją w domu.

A więc gdzie i za ile kupie taniego i dobrego neta, ale jest kilka warunków:

- "Filmy" nie będą się zacinać,

- Szybkie pobieranie,

- Pingi w grach MAX 20 [CS 1.6]

To wszystko, cena ma być przystępna, wyskoczy ktoś ze 100zł to niech wypierdala.

Ps. Nie pierdolić mi, że trzeba 40mb neta żeby mieć taki ping bo mam 1mb i po 28 pingi.

Opublikowano

wiesz na większego niedorajdę można wyjść publikując tak debilny post do tego w kazdym słowie obrazajac innych

człowieku rusz się z domu i poszukaj sobie ISP w SWOJEJ MIEJSCOWOŚCI SAM , nikt za ciebie nie sprawdzi ofert jakie masz w okolicy

nikt nie jest nawet w stanie przewidziec jakich masz operatorów u siebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może miejscowość podaj? Nie wiem czy u Ciebie będzie dostępny, jednak polecę protonet.pl

jeśli nie to z Orange - na laptopie mam bezprzewodowy z orange i szybko chodzi.

ew. te LTE z Plusa, ale nie testowałem, więc nie wiem, czy to takie dobre jak reklamują.

Opublikowano

59607719

mi mój internet wystarcza,

P.s mierzone przy rozmowie na skype ;)

@Top

Nie kupuj LTE największe gówno + limity... odradzam miałem to ...

Kup nełośkę lub netie :) albo jakiś osiedlowy

Opublikowano

Cze, bez trolingu bo tych kurew nie lubię pierdolonych gremlinów co ich biją w domu.

A więc gdzie i za ile kupie taniego i dobrego neta, ale jest kilka warunków:

- "Filmy" nie będą się zacinać,

- Szybkie pobieranie,

- Pingi w grach MAX 20 [CS 1.6]

To wszystko, cena ma być przystępna, wyskoczy ktoś ze 100zł to niech wypierdala.

Ps. Nie pierdolić mi, że trzeba 40mb neta żeby mieć taki ping bo mam 1mb i po 28 pingi.

I ty koleś miałeś moderatora ? Nie dość że nawet nie raczyłeś ruszyć tyłka i przejść się po miescie i popatrzeć na ulotki/wejsc nawet na neta i wpisać internet"Twoje miasto" ... to jeszcze na starcie obrażasz , myślisz że ktoś będzie się wysilał dla takich osób jak ty?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mi się zdaje że dobry będzie Orange/Neostrada T.P szybki i wg nie zacinają się jeżeli byś kupił np. 7MB to możesz mieć na luzie 12 MB.Ja mam tak właśnie.Na 720 idzie jak cudo.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

netia do 20 Mb/s za 49,90 zł miesięcznie

ja mam 10 Mb/s (prędkość ściągania 1.1-3 MB/s), pingi w CSie to zależy od serwera, ale na większości mam poniżej 15.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

wiesz na większego niedorajdę można wyjść publikując tak debilny post do tego w kazdym słowie obrazajac innych

człowieku rusz się z domu i poszukaj sobie ISP w SWOJEJ MIEJSCOWOŚCI SAM , nikt za ciebie nie sprawdzi ofert jakie masz w okolicy

nikt nie jest nawet w stanie przewidziec jakich masz operatorów u siebie

Mistrzu, uraziłem cię ? Nie, mam prawo nie tolerować idiotyzmu w internecie bo jakiś niewyżyty 10latek będzie mi pisał " Jestę fajnę bo siki" na odpowiedź na pytanie do jakiej szkoły pójdziesz.

Co do operatorów to chodzi o coś popularnego typu netia, neo, tplink.

I ty koleś miałeś moderatora ? Nie dość że nawet nie raczyłeś ruszyć tyłka i przejść się po miescie i popatrzeć na ulotki/wejsc nawet na neta i wpisać internet"Twoje miasto" ... to jeszcze na starcie obrażasz , myślisz że ktoś będzie się wysilał dla takich osób jak ty?

To co wyżej, obrażam trollów nie was.

Miasto hmm wieś 2tyś ludzi więc ulotek nie ma, a miasto podobne w nazwie to Iławy więc milion wyników wychodzi.

I ty masz mentora? To się uśmiałem.

Top: Gdzie mieszkasz?

Nie mam żadnej rangi na tym forum.

Lubuskie okolice Zielonej

Opublikowano

Mistrzu, uraziłem cię ? Nie, mam prawo nie tolerować idiotyzmu w internecie bo jakiś niewyżyty 10latek będzie mi pisał " Jestę fajnę bo siki" na odpowiedź na pytanie do jakiej szkoły pójdziesz.

Co do operatorów to chodzi o coś popularnego typu netia, neo, tplink.

To co wyżej, obrażam trollów nie was.

Miasto hmm wieś 2tyś ludzi więc ulotek nie ma, a miasto podobne w nazwie to Iławy więc milion wyników wychodzi.

Nie mam żadnej rangi na tym forum.

Lubuskie okolice Zielonej

hmm to cięzko będzie Ci powiem , z czego masz teraz neta? Może zapytaj kolegów z czego oni neta mają ? próbowałeś neostrady albo jakiejś lokalnej sieci tam gdzie mieszkasz?

Opublikowano

hmm to cięzko będzie Ci powiem , z czego masz teraz neta? Może zapytaj kolegów z czego oni neta mają ? próbowałeś neostrady albo jakiejś lokalnej sieci tam gdzie mieszkasz?

mam radiówkę, ale to jest za słabe [1mb]

neostrada u mnie jest popularna, ale przez to są mega lagi więc odpada.

Opublikowano

mam radiówkę, ale to jest za słabe [1mb]

neostrada u mnie jest popularna, ale przez to są mega lagi więc odpada.

a sprawdzałeś czy netia tam do Ciebie dochodzi ? mój kuzyn mieszka na wsi i ma netie 6 mb max.

Opublikowano

a sprawdzałeś czy netia tam do Ciebie dochodzi ? mój kuzyn mieszka na wsi i ma netie 6 mb max.

Tak, ale czy w neti trzeba wykupić coś z netem ? np. telewizja lub telefon domowy?

Opublikowano

Tak, ale czy w neti trzeba wykupić coś z netem ? np. telewizja lub telefon domowy?

Wydaje mi się że nie , tutaj musieli by Ci pomóc użytkownicy tego oto internetu , najlepiej wejdz na ich stronę i zobacz:)

Opublikowano

Przeciez widze ze masz mentora to masz range.

A tak to ja tez mam neta 1mb i wszedzie po wysokich fps kupi.

Mam netie

@up

Ok

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...