Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fake rp generatora PILNE!

Hajtowyzamykacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !
Kiedyś widziałem udostępniony gdzieś fake "RP GENERATOR" w którym trzeba było kliknąć CREATE ACCOUNT.

W tym CREATE ACCOUNT zawarty był nasz reflink, dzięki czemu łatwo można było zgarnąć pare refów.

Czy mógłby ktoś takowy fejk zarzucić + instrukcje podmianki refa :)?
Polecą +

Opublikowano

Bo tak się da jeżeli ktoś zrobił specjalnie dla INNYCH.

Z pierwszego lepszego fake rp generatora nie zmienisz refflinku...

Chyba nikt normalny nie udostępniłby swojej roboty dla każdego aby podmieniali refflinki...

Nie mam zamiaru się z tobą kłocić, i robić niepotrzebnego spamu. Jeśli nie wiesz o co chodzi - nie udzielaj się proste.

Nadal czekam na link.

Opublikowano

To wytłumacz o co ci chodzi w tedy Ci pomożemy

To wytłumaczyłem, szukam fejk "generatora rp" w którym wrzucam swój ref pod przycisk create account, co przekierowuje typa do przeglądarki na mojego refa -.-"

Opublikowano

takie rzeczy szukaj

na stronach o hakerce czy coś a nie na LOLU co my możemy pomóc jesteśmy tylko graczamy lola D:

Opublikowano

A nie pomyślałeś że to mógłbyć Fake'owaty Fake Rp Generator? Mimo "zmian" refflinku to się nie zmienia i wszystkie reffy idą dla typka który to zrobił? Raz na coś takiego natrafiłem.

Raczej nie ma szans żeby ktoś to udostępniał w taki sposób... jakby ktoś tak zrobił to stracił własną robotę a cały lol byłby ZALANY fake rp generatorami...

Opublikowano

takie rzeczy szukaj

na stronach o hakerce czy coś a nie na LOLU co my możemy pomóc jesteśmy tylko graczamy lola D:

A zauważyłeś że to forum o hakachi itp.?

Co do tematu to raczej nikt by nie udostępnił swojej roboty dla każdego.

Opublikowano

To mi to pokaz. Wszystko można zaprogramowac na pokaz. Jedyne co ułatwia refy to loletal i inne tego typu badziewia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To mi to pokaz. Wszystko można zaprogramowac na pokaz. Jedyne co ułatwia refy to loletal i inne tego typu badziewia.

Jakbym miał jak Ci pokazać, to bym tego tutaj nie pisał...

Jeszcze tyle co pamiętam, to że ten fejk, miał gui z shenem, i jeden jedyny przycisk create account.

Opublikowano

Jakbym miał jak Ci pokazać, to bym tego tutaj nie pisał...

Jeszcze tyle co pamiętam, to że ten fejk, miał gui z shenem, i jeden jedyny przycisk create account.

w tym roku to widziałeś? btw, wygląda strasznie podejrzanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...