Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Portable

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie, czy istnieje coś takiego jak metin2 Portable?(odpalany np z pendrive, bez udziału administratora)

Potrzebuję tego, gdyż chciałbym pograć w metina w szkole, ale oczywiscie Administrator stworzył konta UCZNIÓW z określonymi uprawnieniami.

Aby uruchomić metina, należy wpisać Login/hasło admina.

Potrzebuje wresji portable, gdyż jedynie ona odpala się bez problemu. Zrobiłem tak już z WinRarem i Minecraftem portable...

Jeśli wiecie jak stworzyć takie coś to proszę o pomoc.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Tzn ja nie chce go instalowac, on ma sie odpalic tak jak plik exe, bez zadnych pytan o prawa administratora.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Tzn ja nie chce go instalowac, on ma sie odpalic tak jak plik exe, bez zadnych pytan o prawa administratora.

Nie ma wersji portable.

Nie jestem pewny, ale może wystarczyć to, że zmienisz nazwę z metin2.bin / metin2client.bin na metin2.exe / metin2client.exe. (oczywiście przez to odpalasz :P)

Opublikowano

Nie wiem jak u Was w szkole ,bo u nas brałem z dysku zainstalowanego metka wrzucałem na pendrive i z pendrive odpalałem i włączałem -działało. Pytało mnie o hasło admina przy instalacji ale jak odpalałem z pendrive to śmigało. Nie polecam grać w szkole bo można dużo stracić ja wpadłem na keylogera i dupa . Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...