Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer! Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest mam pliki niesmialego wgralem sf od terenzo zeby miec czystego metka i mam blad polaczenia i nie wiem co sie stalo wgralem mt2, mysql, cmd i rozpakowalem za pomoca komendy tar -zxvf i to dalej i jak chce wejsc na metka mam blad polaczenia a clienta mam pl niespatchowanego dopiero sciagnietego i launcher ten co ma terenzo w swoim temacie o plikach, prosze o szybka odpowiedz!!!

29799496.jpg
Opublikowano

w server.ip czy jak to bylo w tych plikach zmieniles ip? Bo juz server.imfo nie zadziala Ci na to;x

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Terenzo ma gotową maszynę więc pobierz sobie ją link do downloadu znajdziesz w temacie z jego plikami.

Ew. sprawdź porty w swoim kliencie w serwerinfo.py

Porty Terezno:

Ch1 - 13001
Ch2 - 13002
Ch3 - 13003
Ch4 - 13004
Login - 11002

Takiniesmialy:

- 11002 - logowanie
- 13000 - ch1
- 13001 - ch2
- 13099 - ch99

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Jak wgrałeś pliki nieśmiałego, to w ten sposób zmieniłeś plik game, czyli jest inny pong.

Ps. Wgranie plików nieśmiałego na czyste pliki Terenza nie czyni Ci czystych plików, bo nadal masz w nich śmieci po wgraniu nieśmiałego.

Opublikowano

Jak wgrałeś pliki nieśmiałego, to w ten sposób zmieniłeś plik game, czyli jest inny pong.

Ps. Wgranie plików nieśmiałego na czyste pliki Terenza nie czyni Ci czystych plików, bo nadal masz w nich śmieci po wgraniu nieśmiałego.

On wgrał odwrotnie na pliki nieśmiałego dał Terenza, i czyni je czystymi ponieważ pisał że podmienił skrypty uruchamiające, baze mysql, oraz pliki znajdujące się w folderze przeważnie /usr/home/

Robiąc tak pozbawił tym samym swoją maszynę plików serwerowych nieśmiałego, "pożyczył" sobie tylko system :)

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...