Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wejdz i zobacz

nexer225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam mały problem ;c

a mianowicie nie mogę wgrać loga gildi

słyszałem ze to sprawa wgrania kilku plików tylko nw jakich i chciałbym was prosić o wrzucenie takich plików (jeżeli macie oczywiście)

za pomoc będą ++++

jeśli nie ten dzial lub juz bylo to sorki

Opublikowano

@up

WGRAĆ ;d

wiem ze tak trzeba umieścić logo ale nie mogę go wgrać w grze tzn wybieram obrazek i nic sie nie dzieje ;c

Nawet po relognięciu?

Inne gildie mają znaczki?

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

tak

to jest tak, starsze gildie mają ale nowe już nie, kiedyś się dało wgrać a teraz już nie da się ale słyszałem ze podmiana kilku plików pozwala na wgranie loga aby było widoczne

Opublikowano

tak

to jest tak, starsze gildie mają ale nowe już nie, kiedyś się dało wgrać a teraz już nie da się ale słyszałem ze podmiana kilku plików pozwala na wgranie loga aby było widoczne

Poczekaj do jutrzejszej przerwy technicznej.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

jest

nawet oryginalnego logo wgrac sie nie da
po prostu wybieram logo i nic

robie to 2 raz i nic,

usuwam folder mark, ustawiam logo i nic

i tak w kolko ;c

Opublikowano

Gdy chcesz dodać logo gildi to najpierw odśwież i dopiero zaznać które chcesz. Albo możesz spróbować na modzie dodać..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

@UP

to nic nie daje... aż taki noob nie jestem żeby nie omieć banalnej rzeczy zrobić sęk w tym, że nikt nie potrafi dodać loga, na kliencie z 2008 dało rade, teraz jak został wprowadzony nowy klient, już nie da się, a słyszałem ze trzeba wgrać jakieś pliki i się uda...

stare gildie mają logo, bo jak mówiłem, kiedyś można było dodawać logo, a nowe już nie mają

Opublikowano

Jest to logo wymiarów 16x12?

Mniej więcej spróbuj np. wgrać to robiłem to komuś pare sec. temu :

55114296839440074470.jpg

Jeżeli będzie widoczne to logo to sprawa leży po wymiarach a jeżeli nie to pamiętam ,że trzeba było usunąć parę plików z foldera mark.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...