Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Quarantine

vClaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Takie pytanko:

Ogolnie glownie grywam QR i mam dylemat mam jakos 4k NX.

Kupić ta Patrioty cos tam German Mask ? daje 10sprinta i 3 speed ale mam od rangi anti-flash googles ktore daja podobnie ale bez 10 sprintu.

Ale ta niemiecka maska teraz na przecenie kosztuje na 90 dni 3,5k NX a mutagen na 7 dni kosztuje tyle samo i tylko na tydzien.

a gdybym niekupowal tej maski to kupil bym cyclop bandane tez nie duzo ksoztuje i na 90 dni wyjdzie cos podobnie jak za mutagena na 7.

Albo zamiast tego bym dozbieral na Recona i wlasnie nie wiem co kupic ;d

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Witam,

Takie pytanko:

Ogolnie glownie grywam QR i mam dylemat mam jakos 4k NX.

Kupić ta Patrioty cos tam German Mask ? daje 10sprinta i 3 speed ale mam od rangi anti-flash googles ktore daja podobnie ale bez 10 sprintu.

Ale ta niemiecka maska teraz na przecenie kosztuje na 90 dni 3,5k NX a mutagen na 7 dni kosztuje tyle samo i tylko na tydzien.

a gdybym niekupowal tej maski to kupil bym cyclop bandane tez nie duzo ksoztuje i na 90 dni wyjdzie cos podobnie jak za mutagena na 7.

Albo zamiast tego bym dozbieral na Recona i wlasnie nie wiem co kupic ;d

Możesz podać jakie itemki masz ogółem na chwilę obecną? Prócz tych na speeda itd. Z czego pamiętam jak grałem z tobą ostatni raz miałeś MZP? Będzie mi łatwiej coś doradzić.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ogolnie mam MZP-1 ale wole RPG. Glownie chodze w full eq speed za GP. To moj drugi zakup za NXY ( pierwszym bylo MZP ). Tez grywam specem ktorego mam w inboxie na 3x30 dni ( claymore + black nade )

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Ogolnie mam MZP-1 ale wole RPG. Glownie chodze w full eq speed za GP. To moj drugi zakup za NXY ( pierwszym bylo MZP ). Tez grywam specem ktorego mam w inboxie na 3x30 dni ( claymore + black nade )

Specem moim zdaniem się nudno gra QR`y, ponieważ cała gra polega na campie. Zamiast tych czapeczek kupił bym recona+ twoja bandanka 5% i okularki 3% to razem 23%. Między 23% a 25% żadnej różnicy nie ma. Ew kupić tego mutangena tylko, że za niego często można dostać kicka. Tracker knife chyba był by tu bezsensownym zakupem chyba, że lubisz trochę szybciej pobiegać. Tak btw ilo slotowy masz backpack?

Opublikowano

dozbieraj na mutagen + NL na 30 dni

czyli 3%+3%+5+10-21% speeda z eq za gp + mutag + 2x czarny nade (2 x 2 = 4 bo mutag daje 25% ammo )

Opublikowano

No ale ta germanska maska daje jeszcze 10% sprintu ale to chyba nieodczuwalne jest. Wlasnie sie tak zastanawialem czy nie wziasc speca + claymore + mutagen.Czyli z mutagenem wyjdzie ze bede mial na specu 3 claymory i 2xblack nade i dochodzi do tego 4 pociski w RPG ( ogolnie to jak gram specem to nie campie tylko skupiam sie na tym aby wszystkie zombie za mna biegaly po czym rzucam nade i stawiam claymore = Multi, ultra )

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

No ale ta germanska maska daje jeszcze 10% sprintu ale to chyba nieodczuwalne jest. Wlasnie sie tak zastanawialem czy nie wziasc speca + claymore + mutagen.Czyli z mutagenem wyjdzie ze bede mial na specu 3 claymory i 2xblack nade i dochodzi do tego 4 pociski w RPG ( ogolnie to jak gram specem to nie campie tylko skupiam sie na tym aby wszystkie zombie za mna biegaly po czym rzucam nade i stawiam claymore = Multi, ultra )

To nie lepiej m32 się pobawić? Ew claymore i m32 ale to kosztowne bardziej.

Opublikowano

No wlasnie to juz zadrogo mi wyjdzie. A z claymorem spokojnie powinienem dac rade.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

czy ja wiem teraz spec to syf nieopyla się kupować mało speeda i wgl

a tak to 21speeda tak jak up pisalem starczy no i te granaty ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...