Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niszczyciele czołgów

jutrojembekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety JgPz E-100 ze względu na swój kaliber ma częstsze strzały za 0 (im większy tym częstsze)

Obj 268 jest dziwny- dosyć mobilny z dobrym camo, działem i pancerzem. Kieeeeedyś mam zamiar w niego pójść, ale priorytetem dla mnie jest w tej chwili T110E3/4.

Obj 263 to moim zdaniem najlepszy TD T10. Dobry pancerz, doskonała mobilność, szybkostrzelne, celne działo z dobrą penetrą. 6,5 strzała na min <3 Jednak ma jeden minus- nie ma dachu.

T110E3 to magik względem pancerza (ponad 500mm na osłonie działa, 300mm pod dobrym kątem na górnej płycie) i ma dobre działo i sam w sobie nie jest jakoś tragicznie powolny.

T110E4 ma niemalże identyczne działo, co E3, ale wolniejsze, mniej celne. Pancerz ma trochę gorszy, ale za to jest mobilniejszy i ma wieże.

Foch 155... Ma dobry pancerz, genialną mobilność, ale te wizjeryyyyy... >.< Ma bardzo dobre działo, co jedt jednocześnie plusem i minusem- magazynek. Jednak ma dobry camocalculator.

JgPz E-100... To jest dziwne. Jest niezły, ale nie zmienia to faktu, że gorszy od innych TD T10. Słaby camocalculator, działo które często łapie za zero, ślimaczy. Objechany nie ma szans. A objechać go pewnie nawet Maus może (troche przesadzam, ale kumacie). Do tego ten weakspot z tyłu (drzwi załogi). Od przodu dolna płyta (silnik). Ale pancerz przedni jest dobry, chociaż T110E3 ma lepszy.

Opublikowano

Nie każdy, FV pakuje się Odłamkowymi za golda, w odłamkowych nie ma strzałów za 0

Poza tym, w JgPz E-100 jest to bardzo wyczuwalne, i nie jeden gracz nim będzie ci na nie narzekał, bo , nie oszukujmy się, sam nie raz obrywam chaffeem/amx 12t strzały za 0 od niego ;)

A co do 3-5, wymieniłem atrybuty czyniące te czołgi lepszymi od JgPz E-100

BO JEST ON NAJGORSZYM TD X , BE-YEATCH

Co do HE, JAKBYM KURWA NIE WIEDZIAŁ, CO TO HE

Dla twojej informacji, w FV 215b 183 jest możliwość : Pocisku przeciwpancernego (za kredyty) /Pocisku odłamkowo-burzącego (za golda/gold x400 jako kredyty) /Pocisku odłamkowo-burzącego (za kredyty)

Twój argument jest inwalidą

noobie

Drogi debilu pocisk HEAT to pocisk kumulacjny. Pocisk odłamkowo burzący nie jest przeciwko czołgom, tylko piechocie. Tylko w tej grze odłamkowe używa się przeciwko czołgom :). High-Explosive Anti-Tank = HEAT. Naucz się czytać.

Proszę, to dla ciebie:http://www.wotdb.info/#country=uk&tree=99235948

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

KamL0

sam sobie zaprzeczasz -.- HEAT czyli jak napisałeś High-Explosive Anti-Tank czyli w dosłownym tłumaczeniu wysoce wybuchowa [odłamkowe po prostu] przeciw czołgowa pociska :D

Opublikowano

KamL0

sam sobie zaprzeczasz -.- HEAT czyli jak napisałeś High-Explosive Anti-Tank czyli w dosłownym tłumaczeniu wysoce wybuchowa [odłamkowe po prostu] przeciw czołgowa pociska :D

HEAT to nie HE. HEAT to pocisk kumulacyjny.....

signature.png

Opublikowano

bullshit drogi czołgisto

High Explosive Anti-Tank (HEAT) Shell

This is the Premium ammunition for most SPG-class, tank howitzer, and many high tier tank guns. It carries a higher penetration value than AP, but unlike AP and APCR, is not subject to normalization, and therefor must penetrate the effective armor value at the given impact angle, meaning HEAT will have trouble with very thick, sloped armor more than AP and APCR. However, also unlike AP and APCR, HEAT does not lose penetration value over distance.

czyli HEAT'y to pociski nie posiadające normalizacji, oraz te które nie tracą penetracji wraz z odległością oraz mające większą pene od AP

Opublikowano

Drogi debilu pocisk HEAT to pocisk kumulacjny. Pocisk odłamkowo burzący nie jest przeciwko czołgom, tylko piechocie. Tylko w tej grze odłamkowe używa się przeciwko czołgom :). High-Explosive Anti-Tank = HEAT. Naucz się czytać.

Proszę, to dla ciebie:http://www.wotdb.info/#country=uk&tree=99235948

Naucz się czytać, nie napisałem słowa na temat kumulacyjnych :*

W FV 215b 183 jest tylko AP/HESH/HE

:>

"Drogi Debilu..."

shoob.png

Opublikowano

Napisałeś , że amerykańskie TD później są słabe nie zgodzę się z tym. Jak narazie jestem na VII tieru tych TD i jestem bardzo zadowolny. Gra Wolverinem była czystą przyjemnościa Jackson też fajnie a T25 AT dopiero mam od niedawna ale jest nieźle.

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Nie wchodziłem na WoTa. Na stronie którą podawałem było napisane, że FV ma kumulacyjne.

Naucz się czytać, nie napisałem słowa na temat kumulacyjnych :*

W FV 215b 183 jest tylko AP/HESH/HE
:>
"Drogi Debilu..."

Cały czas pisałaś o HE gold. Lol, teraz się nie potrafi przyznać. Wybacz, może to za trudne dla ciebie.

signature.png

Opublikowano

Nie wchodziłem na WoTa. Na stronie którą podawałem było napisane, że FV ma kumulacyjne.

Cały czas pisałaś o HE gold. Lol, teraz się nie potrafi przyznać. Wybacz, może to za trudne dla ciebie.

Gold HE to HESH

Pozdro?

To nie to samo co kumulacyjne.

A teraz uprzejmie proszę wypierdalać

no-one-likes-hr1.jpg

shoob.png

Opublikowano

quechup_u_suck.jpg

Cipeczka, HESH to podkalibrowe debilu. Na Wotdb.info jest napisane, że ten td ma HEATy więc nie pierdol, bo jesteś młodszy i głupszy ode mnie.

signature.png

Opublikowano

Jezu, KamL0, ty na serio jesteś taki głupi??? Kurwa, ten TD ma AP/ HE/ HE... AP z penetrą 300,HE gold z penetrą 275 i HE z penetrą 108... A podkalibrowe to APCR... Idioto, zachowujesz się jak dwulatek, olek dobrze mówi, a ty strugasz debila... A HEATy to całkowicie inny pocisk niż HESH (HE z wysoką penetrą)...

Opublikowano

o kolejna impreza. Dołączam się ;DD

Pocisk komulacyjny to pocisk który jest tak naprawdę odłamkowy. Przeszywa pancerz wpada do środka i wybucha...

Opublikowano

quechup_u_suck.jpg

Cipeczka, HESH to podkalibrowe debilu. Na Wotdb.info jest napisane, że ten td ma HEATy więc nie pierdol, bo jesteś młodszy i głupszy ode mnie.

Jesteś głupi ( a mam wrażenie, że tak) , czy udajesz?

Tak mi przykro, że Wotdb.info się pomylił ;_;

Co ja teraz zrobię? ;____;

Debilu, pobrałem testowy, sprawdziłem

AP/HESH/HE

Podesłać screenshot?

Bo widzę, że nie wierzysz...

Tak bardzo być debilem...

Jesteś ode mnie tak dużo starszy, i o tyle inteligentniejszy, pociąć się suchą bułką? {*}

o kolejna impreza. Dołączam się ;DD

Pocisk komulacyjny to pocisk który jest tak naprawdę odłamkowy. Przeszywa pancerz wpada do środka i wybucha...

YAY, już myślałem, że Cię tu zabraknie :D

Komulacyjny to nie do końca odłamkowy, bo mają na niego wpływ kąty, a także nie zawsze zada dmg ;)

shoob.png

Opublikowano

Wiecie o tym że pocisk podkal nie traci peny przez odległość ??

A pocisk komulacyjny w pewnych momentach jest gorszy od zwykłego pocisku

YAY, już myślałem, że Cię tu zabraknie :D

Komulacyjny to nie do końca odłamkowy, bo mają na niego wpływ kąty, a także nie zawsze zada dmg ;)

Widać że czytać nie umiesz czy ja napisałem że to jest odłamkowy ....

Przytaczam

Przeszywa pancerz wpada do środka i wybucha...

Przeszywa to znaczy że musi przebić

Opublikowano

HMMM... to zle zrozumialem.

Moj blad

Ale mimo ze nie przebija to wybucha.

W WOTcie nie wybuchaja... zastanawiam sie, czy nie powinny

shoob.png

Opublikowano

wiem właśnie bug jakiś czy co xD

Predzej niedopracowanie

Ktore pociski mialy plastikowa/gumiana nakladke na nasade?

i od czego skrotem byl HESH? bo obecnie tylko High explosive soft head przychodzi mi do glowy...

@down

So close...

Squash zamiast soft ;_;

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...