Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Jacy jesteście.

mattom12

Czy dajecie surrender.   

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Surrender

• Tak.
      44
    • Nie.
      62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem ankietę, bo chcę się dowiedzieć jacy Wy jesteście na temat czy dajecie surrender np. po przegranym tf. Przeciwnicy rozwalili Wam inhibitor, myślisz sobie, że już przegrałeś. Dajesz surrender, Twoja drużyna jest na NIE. Dobra, grasz a tu bum, odwrócony los i WYGRALIŚCIE.

Ja jestem taki, że jak przegrywamy, nie tak ostro, bo chyba wiecie to daje surrender bo myślę, że i tak przegramy, ale to nie raz mnie moja drużyna oświeciła i wygraliśmy, będę musiał zmienić swoje nastawienie i grać do końca. Ale póki co ja jestem na TAK.

@Jeśli coś jest nie tak to mod niech napisze.

Opublikowano

to wszystko zależy od sytuacji bo jak jest w killach 1-23 (np.) i niszczą was w każdym tfie to tego nie wygrasz, nawet jak ich będzie 4

<>

Opublikowano

Ja dawałem surra, po przegranym tfie. Ale zmieniło się to gdy wygrałem rankeda, którego przegrywalem 4-25, wystarczyła dobra lapanka po 35 min. Ace i koniec.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

to wszystko zależy od sytuacji bo jak jest w killach 1-23 (np.) i niszczą was w każdym tfie to tego nie wygrasz, nawet jak ich będzie 4

Dokładnie jak wszyscy w teamie mają np 1/10 i padacie na każdym spotkaniu z wrogiem to dajesz już tego surrendera żeby się dalej nie wkurwiac ;D

lucyfergif.gif

Opublikowano

Zazwyczaj nie surrenduje. Czasem wystarczy jeden dobry backdoor i win.
Poddaje się tylko gdy mam pewność że przegram, np. jeśli oni załapali ace i właśnie rozdupcają nam wieże nexusa, a my mamy 50 sec do odrodzenia.

Game Over

Opublikowano

W sumie, kiedyś surrenderowalem, ale gram już dosyć długo i wiem, że w lol'u może stać się wszystko. Teraz już nigdy nie surrenduje, zawsze jest jakiś cień szansy.

Opublikowano

Zależy jaka sytuacja. Jak wiem, że przeciwnik nie jest na tyle mądry, aby wykorzystać przewage- gram do końca.

W szczególności na rankedach.

1994993994.png
Opublikowano

Do pewnego momentu dawalem tak... aż tu kiedyś....

Gra mi nie wyszła miałem staty ok. 2/11 Volibearem na topie, Elise mnie zowniła bo wtenczas nie wiedziałem jak na nią grać. Spushowali nas do bodajże tego momentu, że zostały nam 2 turrety przy nexusie i sam nexus, a że wtedy był ace to enemy team wbił sobie na nasz laser aby ich zabił. Wtedy chcieliśmy już dać surrender, jednakże odrodziłem się w tym czasie, więc chciałem najpierw zobaczyć co się stanie i włączyłem ult, zaatakowałem jednego z opponentów a piorun z ulta drasnął pozostałych a laser dobił. Zdobyłem Quadrę i wtedy poszliśmy ostro pushowac i wtedy zdobyłem drugą quadrę i wycarrowałem. Od tego momentu 90% moich głosowań w surrenderze to Nie.

Opublikowano

Zależy od przeciwnika. Jeżeli grają drużynowo i każdy ogarnia to nie warto się trudzić ale jeżeli przeciwnicy graja tylko dla killi to zawsze można wygrać. Np Voli przeciwnika 14/2 nie do zabicia. Goni moich sojuszników po lesie kiedy ja pushuje topa.

graphic.png

Opublikowano

Teoretycznie nigdy nie daje surr, nawet jak w 20min przegrywam 1/30.

Tylko wtedy kiedy wygrali tf'a i rozwalaja nam juz wieze/baze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Już wiele razy mi się tak zdarzyło, że już nam mieli zniszczyć nexus i w jakiś cudowny sposób udało nam się odeprzeć ich atak i potem wygrać. Dlatego surrender daje, tylko wtedy, jak już naprawde nie mamy szans.

Opublikowano

wszystkim którzy próbują wygrać przy 1/30 życzę powodzenia w farmieniu i bronieniu się przed towerdive sfeedowanych xinów.

Opublikowano

Mmmmm nigdy nie dawaj surr zawsze jest nikły cień szansy na win.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Oczywiscie surr jesli masz team bez farmy i bot premade 1/10 , dzis tak bylo , gralem apc , 3 kile z 4 calego teamu ( 4-17 ) .

Nikt nie wyzywal nic to nie dalo oni feedowali poprostu cala gre , jedyny mialem staty na + , jungler 1/5 , bot 0/5 0/5 top 0/3.

Wiec granie nie mialo sensu , zawsze gdy masz farme i grasz jako team masz szanse odwrocic cala gre.

Opublikowano
Zniszczony nexus, przegrany TF to jeszcze nie przegrana, Dopółki Nexus jest w grze jest szansa na wygraną. Wystarczy że ktoś wyccaruje gre,

Przecież nexus zniszczony to koniec gry. Ja zawsze daje surra, bo szkoda mi nerwów na patrzenie jak ci idioci wchodzą 1vs5 i giną w 0.3 sek. Ale często wynik jest 3:2 i udaje nam się wygrać.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja poddaje się tylko gdy mój nexus ma 100hp :), każda gra może się zmienić, jeden dobry tf, baron, push, jeszcze jeden tf i gg. Nie ma gry w której coś takiego się może nie zdażyć, ostatnio grałem ranka, panth był legendary, w praktyce zjeżdzaliśmy go przed tf potem i tak go było łatwo zabić, większość gier da się wygrać :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...